Trabzon'da yoğun kar mesaisi! Tüm yollar açıldı
Trabzon'da yoğun kar mesaisi! Tüm yollar açıldı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde etkili olan kar yağışına karşı 18 ilçede eş zamanlı olarak yürüttüğü yoğun mücadeleyle vatandaşların mağduriyet yaşamasını önledi.
TRABZON (İGFA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehir genelinde etkili olan yoğun kar yağışına karşı 18 ilçede eş zamanlı yürüttüğü çalışmalarla ulaşımda aksama yaşanmasının önüne geçti. Yapılan müdahaleler sonucunda kent genelinde ulaşıma kapalı yol kalmadı.
BUZLANMAYA KARŞI ÖNLEM ALINIYOR
Gece gündüz sahada görev yapan ekipler, yol açma, temizlik ve buzlanmaya karşı önleyici çalışmalarını sürdürürken; sahada 48 araç ve 68 personel görev yapıyor. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, olası buzlanmalara karşı vatandaşların dikkatli olmalarını isterken, ekiplerin 7/24 esasına göre teyakkuz halinde çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.
Eskişehir'de Gaziler ve Şehit Aileleri İftarda Bir Araya Geldi
Samsun'da Hafriyat Alanları Rehabilite Ediliyor, Kaçak Dökümlerle Mücadele Sürüyor
Kayseri Kocasinan'dan vatandaşlara sıcak yemek hizmeti
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Serra Bucak, Rosa Kadın Derneği'ni Ziyaret Etti
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ünlüce'den 18 Mart Mesajı
KTO'dan 18 Mart mesajı
- Çarşamba 15.5 ° / 6.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 7.8 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 6.2 ° / 5.6 ° Şiddetli yağmurlu


