Sakarya’da okul kütüphaneleri değerlendirildi
Sakarya’da okul kütüphaneleri değerlendirildi
Millî Eğitim Bakanlığı Millî Eğitim Akademisi Başkanlığı Maarif Arşivi ve Müzeler Daire Başkanı Muzaffer Fehmi Şakar, okul kütüphanelerine yönelik yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla Sakarya’ya ziyaret gerçekleştirdi.
SAKARYA (İGFA) - Ziyaret kapsamında Sakarya Anadolu Lisesi ev sahipliğinde düzenlenen programa, il genelindeki okullardan kütüphanecilik kulübünde görevli öğrenciler, kütüphaneden sorumlu öğretmenler ve okul yöneticilerinden oluşan yaklaşık 60 kişilik bir grup katıldı.
Programda okul kütüphanelerinin geliştirilmesi, öğrencilerin okuma alışkanlıklarının artırılması ve kütüphanelerin eğitimdeki rolü üzerine değerlendirmeler yapıldı.
Gerçekleştirilen söyleşinin ardından katılımcılar Sakarya Müzesi’ni ziyaret ederek şehrin kültürel mirası hakkında bilgi aldı.
Program çerçevesinde Muzaffer Fehmi Şakar, İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş’ı da makamında ziyaret etti. Ziyarette, Sakarya’da eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Sakarya’da okul kütüphaneleri değerlendirildi
Mardin Yeşilli’de tarihi rekor! 102 bin meyveli fidan dağıtıldı
Beyaz Bülten: Elektrik şebekesi özel kablosuz ağı... Enerji sektöründe kritik iletişimin geleceği
Kocaeli’de kırsalda yangın güvenliği güçlendi
Ordu’da teleferik hattında nefes kesen kurtarma tatbikatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Macaristan’ın Başbakanı Magyar’a tebrik telefonu
- Salı 21.5 ° / 6.6 ° false
- Çarşamba 20.5 ° / 9 ° false
- Perşembe 20.2 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

