Sakarya’da öğrenciler Bilim Çocuk Finalinde yarıştı
Sakarya’da öğrenciler Bilim Çocuk Finalinde yarıştı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, köy ortaokullarına ulaştırılan Bilim Çocuk dergilerinin öğrenciler tarafından daha etkin kullanılması ve bilimsel farkındalığın artırılması amacıyla düzenlenen Bilim Çocuk Dergisi Bilgi Yarışması’nın finali gerçekleştirildi.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen final programında, Ferizli Konuklu Ortaokulu ile Akyazı Taşburun İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri karşı karşıya geldi.
Öğrencilerin derginin belirlenen sayısındaki içeriklerden sorumlu olduğu yarışmada bilgi, dikkat ve yorumlama becerileri ön plana çıktı. Büyük heyecana sahne olan final etabının sonunda Akyazı Taşburun İmam Hatip Ortaokulu birincilik elde ederek şampiyon oldu. Programa Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Öksüzoğlu ile İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş da katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Bilimsel düşünme, araştırma ve öğrenme alışkanlıklarının geliştirilmesine katkı sunan yarışmada öğrencilerin ortaya koyduğu performans takdir toplarken, yetkililer bu tür etkinliklerin öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine önemli katkılar sağladığını vurguladı. Yarışmaya katılan tüm öğrenciler ve öğretmenler tebrik edilirken, dereceye giren takımlar başarılarından dolayı ödüllendirildi.
54 ilde sosyal medya operasyonu... 258 şüpheli yakalandı
Pişmaniye maskotu aranıyor... Kostüm, şapka ve maskot tasarımları İzmit'te yarışacak
Afyonkarahisar Blok Mermer Fuarı kapılarını açtı... 183 yabancı alıcı Türkiye’de
Bursa Yenişehir'de gençlik kampta buluştu
Kütahya'da Başkan Kahveci’den Özel Eğitim Merkezine ziyaret
Bursa köy okullarında bilimsel şenlik
- Çarşamba 31.1 ° / 15.6 ° Güneşli
- Perşembe 28.7 ° / 14.4 ° Güneşli
- Perşembe 28.7 ° / 14.4 ° Güneşli


