Sakarya’da binlerce kadının beklediği tesis yeni sezona hazır
Sakarya’da binlerce kadının beklediği tesis yeni sezona hazır
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’de kadınlara özel hizmet veren Kadınlar Plajı ve Kocaali Sosyal Tesisleri yeni sezon için kapılarını açıyor.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaali’de kadınlara özel hizmet veren Kocaali Sosyal Tesisleri, 23 Haziran Salı günü kapılarını açıyor. İzole plajı, yüzme havuzu, oyun alanları ve kafeteryasıyla bu yıl da kadınların tatil için ilk tercihi olacak. Haftanın 6 günü Sakarya’dan ve çevre illerden gelen kadınları misafir eden tesisler, 23 Haziran Salı günü hizmet vermeye başlayacak.
İÇERİSİNDE NELER VAR?
Toplamda 20 bin metrekare alan üzerine kurulu tesis, plajı, yüzme havuzu, oyun grupları, yürüyüş yolları, spor ve yeşil alanları, kafeteryası ile bu sezonda binlerce misafirini ağırlayacak.
Geçtiğimiz yıl 30 bin kişinin üzerinde misafiri ağırlayan tesisin bu yıl da kadınların tatil için ilk tercihi olması bekleniyor.
BELPAŞ’tan yapılan açıklamada, “Kadınlara özel olarak inşa edilen Kocaali Sosyal Tesislerimiz 23 Haziran Salı itibariyle yeni sezonunu açacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz boyunca kadın vatandaşlarımızın uğrak mekânı olmaya devam edecektir. Kadınlara özel olarak inşa edilen tesis ile ilgili vatandaşlarımız 0549 454 94 65 numaralı hattan detaylı bilgi alabilirler” ifadelerine yer verildi.
Kocaali Sosyal Tesisleri, geçtiğimiz yıl 30 binin üzerinde kadını misafir ederek rekor kırmıştı.
Bursa Nilüfer Çayı’nda temizlik çalışmaları tamamlandı
Türkiye kruvaziyer turizminde yükselişini sürdürüyor... Yolcu sayısı 455 bini aştı
Bakan Gürlek: Organize suç örgütleriyle mücadelemiz tavizsiz sürecek
112 Esenyurt Ambulans Koordinasyon ve Lojistik Merkezi hizmete girdi
Türkiye ile Moğolistan arasında ticaret hedefi 500 milyon dolar
Türkiye’nin yenilenebilir enerji gücü 78 bin megavatı aştı
- Pazartesi 28.6 ° / 13.4 ° Güneşli
- Salı 28.3 ° / 12.7 ° Güneşli
- Çarşamba 29.8 ° / 12.1 ° Güneşli


