“Okuyan Şehir Ağrı” projesinde anaokulunda masal okudular
“Okuyan Şehir Ağrı” projesinde anaokulunda masal okudular
Ağrı Vali Yardımcısı Tarık Buğra Seyhan ile İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, “Okuyan Şehir Ağrı” projesi kapsamında anaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek masal okudu.
Nihat AYDIN / AĞRI (İGFA) - Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen “Okuyan Şehir Ağrı” projesi kapsamında Ağrı Vali Yardımcısı Tarık Buğra Seyhan ile İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Seyit Ali Onbaşı Anaokulunu ziyaret etti.
Sınıfları gezen Seyhan ve Kökrek, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek masal okuma etkinliğine katıldı. Sınıf ortamında gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerle sohbet eden Seyhan ve Kökrek, çocuklara çeşitli masallar okuyarak keyifli anlar yaşattı. Masal saatinde öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet eden Seyhan ve Kökrek, çocukların merak ettiği soruları da yanıtladı.
Ziyaret programı kapsamında okul yöneticileri ve öğretmenlerle de bir araya gelen Seyhan ve Kökrek, proje kapsamında okullarda yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.
Programın sonunda sınıfları gezmeye devam eden Seyhan ve Kökrek, öğrencilerle çeşitli etkinliklere katılarak onların mutluluğuna ortak oldu.
Seyhan ve Kökrek, öğretmenlere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek okuldan ayrıldı.
Mersin'de Üretici Kadınlara Gıda Okuryazarlığı Eğitimi Verildi
Kayseri'de 550 Öğrenci Spor ve Eğlence Dolu Bir Gün Geçirdi
Kayseri Hürmetçi'ye 'büyükşehir' dokunuşu
Çayırova’da tüm yollar okumaya çıktı
Kocaeli’de “Doğu Yakası” Büyükşehir’le güçlendi
Bursa'da tekstilde ihracatın yıldızları belli oldu
- Cuma 15.7 ° / 6.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 17.2 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 16.3 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


