Nilüfer'de Kadınların El Emeği Ürünleri Huzurevi Sakinlerine Ulaştı
"Kalpten İlmekler İyilik Sahnesinde" projesi kapsamında örülen şal ve yastıklar, Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi'ndeki yaşlılara hediye edildi.
“Kalpten İlmekler İyilik Sahnesinde” projesi kapsamında Nilüferli kadınların hazırladığı el emeği ürünler, Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi sakinlerine teslim edildi.
Nilüfer Belediyesi, Elif Sanat Kültür ve Kadın Dayanışma Derneği ile Nilüfer Kadın Korosu iş birliğiyle düzenlenen “Kalpten İlmekler İyilik Sahnesinde” etkinliğinde kadınların hazırladığı el emeği ürünler, Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi sakinlerine ulaştırıldı.
Şarkılar Eşliğinde Örülen Dayanışma
Proje kapsamında Nilüferli kadınlar, koro eşliğinde şarkılar söylerken, aynı zamanda huzurevi sakinleri için yastık ve şallar ördü. Etkinliğe, projeye katkı sağlayan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in eşi Nuray Özdemir ile Elif Sanat Kültür ve Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Elif Kamacı Efe katıldı.
Kadın Gücüyle Örülen Ağ
Nuray Özdemir, Nilüfer’de kadınların gücüyle örülen bu dayanışma ağının çok değerli olduğunu belirterek, emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür etti.
Hediyeler Sahiplerini Buldu
Elif Kamacı Efe ve Nuray Özdemir, etkinliğin sonunda huzurevi sakinlerine hazırlanan hediyeleri takdim etti.
Bursa,Nilüfer Belediyesi
Bursa,Nilüfer Belediyesi
belediye365.com
Kocasinan Belediyesi, 46 Modern Sosyal Tesisi Vatandaşların Hizmetine Sundu
Yurtta bugün hava nasıl olacak? (6 Nisan 2026)
Eyyübiye'deki 15 Temmuz Eğitim Otağı'ndan Yüzlerce Öğrenci Yararlanıyor
Nilüfer Belediyesi, Balat'ta 8. Giyim Pazarını Hizmete Açtı
Nilüfer Belediyesi ve ONKODAY, Kanser Haftası'nda Doğa Yürüyüşü Düzenledi
Odunpazarı'nda Çocuklar Sokak Hayvanlarıyla Buluştu
- Pazartesi 17.6 ° / 4.6 ° Güneşli
- Salı 18.5 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 12 ° / 4.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu


