Nilüfer'de Çocuklara Kitap Söyleşileri: Yazar Melis Sena Yılmaz Öğrencilerle Buluştu
Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği söyleşide yazar Melis Sena Yılmaz, ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi. Yılmaz, yazarlık serüvenini anlattı ve son kitabını imzaladı.
Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği “Çocuklara Kitap Söyleşileri”nin konuğu Melis Sena Yılmaz oldu. Yılmaz, söyleşi sonunda son kitabı “Yapboz Evi”ni imzaladı.
Nilüfer Belediyesi’nin “Çocuklara Kitap Söyleşileri”nin konuğu Bursalı yazar Melis Sena Yılmaz oldu. Nazım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleştirilen etkinlikte ortaokul öğrencileri, yazar Yılmaz’a kitaplar ve yazarlık ile ilgili sorular sordu.
Bir Mekanda İki Farklı Anı
Yıllar önce üniversite sınavına aynı çatı altındaki Şiir Kütüphanesi’nde hazırlandığını belirterek söze başlayan Yılmaz, şimdi bir yazar olarak aynı mekanda çocuklarla buluşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Kitap Kurdundan Yazara Uzanan Yol
Yazar Yılmaz, küçük yaşlardan itibaren kitap kurdu olduğunu dile getirerek, “Lisede sürekli roman okuyordum. Birer sayfalık öyküler yazıyordum. Üniversite yıllarımda bir kopuş yaşadım. Ancak sonrasında öğrenciyken bir oyunda asistanlık yaptım. O noktada eski hayalimi tekrar hatırladım ve yeniden yazmaya başladım” dedi.
Paylaşım ve Destek
İlk yazmaya başladığında utandığı için yazılarını kimseyle paylaşmadığını anlatan Yılmaz, bir süre sonra ailesine okutmaya başladığını ve onların çok destek olduğunu söyledi.
İmza ve Hediye Töreni
Söyleşi sonunda Nilüfer Belediye Başkan Vekili Gökçe Güney, yazar Melis Sena Yılmaz’a hediye takdim etti. Etkinlik sonunda Yılmaz, çocuklara son kitabı “Yapboz Evi”ni imzaladı.
Gezici Kütüphane'de Devam
Ardından Melis Sena Yılmaz, Gezici Kütüphane’de rotasındaki Konaklı’daki öğrencilerle de buluştu.
Bursa,Nilüfer Belediyesi
belediye365.com
Mustafa Palancıoğlu'ndan 'Kadir Gecesi' mesajı
Bayram öncesi haftanın ilk gününde hava nasıl olacak?
Adalet Bakanı Gürlek: 'İslamofobi Değil, İslam Karşıtlığı ve Düşmanlığı'
Adalet Bakanı Gürlek, Başakşehir'de İftar Programına Katıldı
Tüketici Uyuşmazlıklarında Arabuluculukla 183 Bin Dosya Çözüldü
Kayseri 'Kutsal Emanet'lere ev sahipliği yapıyor
- Pazartesi 13.5 ° / 3.1 ° Güneşli
- Salı 13.2 ° / 1.4 ° Güneşli
- Çarşamba 15.5 ° / 6.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


