Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Avrupa Konseyi'nde Türkiye'yi Temsil Etti
Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nin 50. Genel Kurulu'na katılan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Türkiye'nin ve Niğde'nin vizyonunu uluslararası arenaya taşıdı.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin 50. Genel Kurulu’na katılarak Türkiye’nin ve Niğde’nin vizyonunu uluslararası arenaya taşıdı.
Avrupa'nın Yerel Yönetim Zirvesi Başladı
Avrupa’nın yerel yönetimler düzeyindeki en üst düzey karar organı olan Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin 50. Genel Kurulu çalışmalarına başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, genel kurulda yerini alarak ülke adına önemli uluslararası temaslarda bulundu.
"Sözümüzü Dinleten Konumdayız"
Türkiye’nin yerel yönetimlerdeki vizyonunu ve Niğde’nin gelişim adımlarını Avrupa gündemine taşıyan Başkan Özdemir, uluslararası platformlardaki güçlü duruşa dikkat çekti. Gerçekleştirdiği temaslara dair değerlendirmelerde bulunan Özdemir, şunları söyledi:
"Türkiye’mizi ve Niğde'mizi temsil etmek için, ülkemizin üyesi olduğu Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin 50. Genel Kurulu’ndayız. Sadece dinleyen değil, sözünü dinleten konumda olduğumuz genel kurulda gerçekleştirdiğimiz temasların ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."
İkili Görüşmeler ve İş Birliği Zeminleri
Genel kurul süresince farklı ülkelerden yerel idarecilerle bir araya gelen Başkan Özdemir, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu. Yapılan ikili görüşmeler, Niğde'nin uluslararası düzeyde tanıtımına katkı sağlarken, yeni iş birliklerinin de zeminini hazırladı. Türkiye’nin masadaki güçlü temsilinin altı çizilen kongrede, şehrin kalkınma ivmesi yabancı delegasyonlara doğrudan aktarıldı.
Niğde,Niğde Belediyesi
Niğde,Niğde Belediyesi
belediye365.com
Eyüpsultan'da Dünya Sosyal Hizmet Günü Paneli Gerçekleştirildi
İstanbul için yeni müjdeleri 3 Nisan'da duyuracak... Ümraniye'de kentsel dönüşüm anahtarları hazır
Pamukkale Belediyesi Otizm Farkındalık Günü'nde Ailelere Mola Merkezi Müjdesi Verdi
PTT UETS ile 7 yılda 34 milyar TL tasarruf... Elektronik tebligatta büyük dönüşüm
Ankara’nın geleceğine 1,1 milyar dolarlık yatırım
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı açıkladı... Cezaevi aramaları ve dolandırıcılık iddiaları asılsız!
- Perşembe 18.3 ° / 10.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cuma 15.7 ° / 6.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 17.2 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


