EKONOMİ 12.10.2026 15:52:26 0
Nevada Coffee, Antalya’daki ilk, Türkiye’deki 145’inci mağazasını Lara’da açtı

Nevada Coffee, Antalya’daki ilk, Türkiye’deki 145’inci mağazasını Lara’da açtı

Nevada Coffee, Antalya’daki ilk, Türkiye’deki 145’inci mağazasını Lara’da açtı

Reklam

Türkiye genelindeki mağaza ağını genişletmeye devam eden Nevada Coffee, 145’inci şubesi ve Antalya’daki ilk mağazası olan Lara şubesini hizmete açtı. Nevada Coffee Genel Müdürü Taylan Tunçel’in katılımıyla gerçekleştirilen açılışta, markanın deneyim odaklı mağaza anlayışı Lara’daki yeni mağazaya taşındı. Kahve ve yiyecek seçeneklerinin yanı sıra çalışmak, buluşmak ve gün içinde keyifli vakit geçirmek için tasarlanan Lara mağazası, Nevada Coffee’nin Antalya’daki yeni adresi oldu.

ANTALYA (İGFA) - Türkiye’nin hızla büyüyen kahve zincirlerinden Nevada Coffee, Antalya’daki ilk mağazasının kapılarını Lara’da açtı. Türkiye genelindeki 145’inci şubesi olan Antalya Lara mağazasıyla kentteki ilk adımını atan marka; yüksek kaliteli kahve seçkisi, özgün mimari tasarımı ve deneyim odaklı hizmet anlayışıyla Antalya’nın dinamik sosyal hayatına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

“Her yeni mağazamızda aynı kaliteyi ve özeni sürdürebilmek için çalışıyoruz”

Dört yıl içinde Türkiye genelinde 145 mağazaya ulaşan Nevada Coffee, büyümesini mağazalarında sunduğu deneyim anlayışını koruyarak sürdürüyor. Kahve kalitesinin yanı sıra mağazaların atmosferi, hizmet anlayışı ve misafirlerle kurulan iletişimin de bu deneyimin temel unsurları arasında yer aldığını belirten Nevada Coffee Genel Müdürü Taylan Tunçel, “Dört yıl içinde Türkiye’deki mağaza sayımızı 145’e ulaştırdık. Bu büyüme sürecinde bizi Nevada Coffee yapan değerleri korumaya önem verdik. Her yeni mağazamızda aynı kahve kalitesini, aynı misafirperverliği ve aynı özeni sürdürebilmek için çalışıyoruz. Nevada Coffee’yi insanların kahve içip ayrıldığı bir marka olarak görmüyoruz. Kahve içerken geçirilen zamanın, yapılan sohbetlerin ve gün içinde verilen kısa bir molanın da deneyimin parçası olduğuna inanıyoruz” dedi.

Lara’da kahve deneyimi için yeni buluşma noktası

Nevada Coffee’nin Antalya’daki ilk mağazası olan Lara mağazasının deneyim odaklı yaklaşım doğrultusunda tasarlandığını belirten Tunçel, “Konuklarımızın kahvelerini içerken keyifli vakit geçirebilecekleri, arkadaşlarıyla buluşabilecekleri veya çalışmalarını sürdürebilecekleri bir atmosfer yaratmaya özen gösteriyoruz. Lara mağazamızda da bu yaklaşımımızı yansıtmaya dikkat ettik. Antalya’nın canlı sosyal hayatıyla Nevada Coffee deneyiminin burada güzel bir karşılık bulacağına inanıyoruz. İster güne başlarken kahvenizi almak, ister arkadaşlarınızla buluşmak, ister bilgisayarınızı açıp çalışmak için gelin, burada kendinize ait bir alan bulmanızı istiyoruz” diye konuştu.

2027’de globalleşme yolculuğu başlıyor

Türkiye genelindeki büyümesini yeni mağaza yatırımlarıyla sürdürmeyi planladıklarını belirten Nevada Coffee Genel Müdürü Taylan Tunçel, şu açıklamalarda bulundu. “Önümüzde bizi heyecanlandıran yeni hedeflerimiz var. 2026 yılı sonuna kadar 20 yeni mağaza daha açarak Türkiye’deki ağımızı genişletmeyi hedefliyoruz. 2027’yi ise Nevada Coffee için yeni bir dönemin başlangıcı olarak görüyoruz. Türkiye’de yıllar içinde oluşturduğumuz marka deneyimini farklı coğrafyalara taşımak ve global bir marka olma yolunda ilerlemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”



Bahçeli: Türkiye, stratejik kuşatmalara izin vermeyecek
Bahçeli: Türkiye, stratejik kuşatmalara izin vermeyecek
Başkan Şahin’den mimar adaylarına: Kendinizi dünyaya hazırlayın
Bursa'dan gençlere 'asker harçlığı' katkısı
DOSD Meram'a hayran kaldılar
Çorum’un üçüncü tematik parkı 'Arkeopark' açıldı
Bursa'da 'Akıllı Üretim Sistemlerinde Kuantum Teknolojilerine Hazırlık Akademisi' tamamlandı
Bursa'nın 700 yılına ışık tutacak dev eser
Başkan Vekili Biba'dan Gemlik'e 'en güzel hizmet' sözü
Bursa'da 29 Ekim'e coşkulu hazırlık
Gaziantep'te uygun fiyatlı et satışı başlıyor
Sakarya'da KPSS Genel Tekrar Programları sona erdi
Malatya kitaplara 12'nci kez kapı açtı
Zehir tacirlerine geçit yok! 78 ilde 1.466 tutuklama!
Bahçem Çayırova’da teraryum atölyesi
İstanbul Büyükşehir 22’nci lokantayı açtı
Konya Selçuklu Gençlik Meclisi’nden anlamlı buluşma
Trabzon'da Başkan Genç esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Hamza Dağ’dan Başkan Yıldız’a 'hayırlı olsun' ziyareti

Bahçeli: Türkiye, stratejik kuşatmalara izin vermeyecek

Başkan Şahin’den mimar adaylarına: Kendinizi dünyaya hazırlayın

Bursa'dan gençlere 'asker harçlığı' katkısı

DOSD Meram'a hayran kaldılar

Çorum’un üçüncü tematik parkı 'Arkeopark' açıldı

Bursa'da 'Akıllı Üretim Sistemlerinde Kuantum Teknolojilerine Hazırlık Akademisi' tamamlandı

  • Cuma 24.3 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.5 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 10.3 ° Çok bulutlu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 8 6 1 1 6 19
2.AMED SPORTİF FAALİYETLER 8 5 1 2 9 17
3.FENERBAHÇE A.Ş. 8 5 2 1 16 16
4.TRABZONSPOR A.Ş. 8 5 2 1 13 16
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 8 5 3 0 6 15
6.ARCA ÇORUM FK 8 4 3 1 5 13
7.KASIMPAŞA A.Ş. 8 3 1 4 3 13
8.KOCAELİSPOR 8 4 4 0 1 12
9.CORENDON ALANYASPOR 8 3 2 3 -1 12
10.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 8 3 3 2 0 11
11.ERZURUMSPOR FK 8 3 3 2 -6 11
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 8 3 4 1 -3 10
13.GÖZTEPE A.Ş. 8 2 3 3 1 9
14.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 8 2 4 2 -4 8
15.GENÇLERBİRLİĞİ 8 2 4 2 -9 8
16.TÜMOSAN KONYASPOR 8 1 5 2 -5 5
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 8 1 6 1 -12 4
18.EYÜPSPOR 8 1 7 0 -20 3