KÜLTÜR HARMANI GÜRSU’YA KÜLTÜR MERKEZİ
.
Kültür kenti Gürsu’yu oluşturmak amacıyla, Gürsu Belediyesi’nce hayata geçirilen Gürsu Kültür Merkezi’nin inşaatı hızla ilerliyor. “Çağdaş kent kimliğiyle hızla büyümekte olan Gürsumuz’un en önemli ihtiyaçlarından biri olan kültür merkezi ihtiyacını da gidermiş oluyoruz “ diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz’un gelişimi için sağlık, spor ve eğitim alanında yaptığımız hizmetlerden sonra kültür alanında da en önemli yatırımlarımızdan birini gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimiz için, Gürsumuz’un tarihinde kültür harmanı olarak alışılagelmiş Zafer Meydanı’mızda hayata geçirdiğimiz Kültür Merkezimiz, günümüzün kültür harmanı olarak hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.
Zafer Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde, 2696 metrekare inşaat alanında, 570 metrekare taban alanı üzerinde, 4 katlı olarak oluşturulmakta olan Gürsu Kültür Merkezi bünyesinde; 4 dükkan, 4 ofis, okuma salonu, 345 kişilik konferans salonu, kafeterya yer alacak.
Gürsu Kültür Merkezi, gerek kültür etkinliklerine ev sahipliği yapacak olması gerek ilçenin merkezine modern bir bina olarak ışık yayacak olmasıyla Gürsu’nun en önemli yatırımlarından biri olarak hizmet verecek.
Denizli’de kültür sanatın “Hasat” vakti
Bursa İnegöl’de “Gençlik Çalıştayı” sona erdi
İzmir Güzelbahçe’de gençler Atatürk'e koştu
Mudanyalı judocu Türkiye Şampiyonu oldu... Balkanlar'da Türkiye'yi temsil edecek
Yaşar’dan Seka Sanat İhtisas Merkezi’ne büyük övgü
Kampüsten Avrupa’ya açılan fırsat kapısı Bursa’da konuşuldu
- Pazar 21.9 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 19.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 23.6 ° / 8.5 ° Güneşli


