SPOR 16.05.2025 15:11:50 0
Konya

Konya'da 'Uluslararası Yarı Maraton' hazırlığı

Konya'da 'Uluslararası Yarı Maraton' hazırlığı


Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 18 Mayıs’ta dördüncüsü düzenlenecek Uluslararası Konya Yarı Maratonu’nda kayıtlar tamamlandı.

KONYA (İGFA) - Sporseverlerin ilgiyle beklediği 4. Uluslararası Konya Yarı Maratonu bu yıl da yerli ve yabancı çok sayıda sporseveri bir araya getirecek. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu yıl dördüncüsü yapılacak maratonun Türkiye’nin önemli spor organizasyonlarından birisi olmaya aday olduğunu hatırlattı.

Sporun ve dostluğun buluştuğu bu önemli organizasyonda, hem profesyonel koşucular hem de amatör sporcuların parkurda ter dökeceğini ifade eden Başkan Altay, tüm sporseverleri 18 Mayıs’ta düzenlenecek bu büyük heyecana ortak olmaya davet etti.

3 KATEGORİDE YAPILACAK

Konya’nın tarihi ve kültürel zenginlikleri arasında gerçekleşecek 4. Uluslararası Konya Yarı Maratonu; 21 kilometre, 10 kilometre ve Halk Koşusu olmak üzere 3 ayrı kategoride düzenlenecek.

18 Mayıs Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi önünden startı verilecek 4. Uluslararası Konya Yarı Maratonu için sporcular 08.00’da alanda hazır bulunacak.

Saat 09.00’da 21 kilometre ve 10 kilometre yarışının startı verilecek. Kılıçarslan Şehir Meydanı’ndan başlayacak Halk Koşusunun startı ise 13.30’da verilecek. 21 kilometre TRT Yıldız kanalından da canlı olarak yayınlanacak.

SPORCULARA KİT DAĞITIMI YAPILACAK

Yarı Maratona katılacak sporculara kit dağıtımları Kılıçarslan Şehir Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

21 kilometre, 10 kilometre ve Halk Koşusu katılımcıları için kit dağıtım işlemi 17 Mayıs Cumartesi günü 09.00-20.00 saatleri arasında yapılacak.



BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA AYDIN’IN GURURU OLAN GENÇ SPORCUDAN ZİYARET
Denizli Büyükşehir’den liselilere özel yaz kampı
Sınav döneminde başarı ve sağlık için beslenme rehberi
Lösemiyi yenen kalemlerden umut dolu sayfalar
İzmirliler “Yaza Merhaba” dedi
KÂĞITHANE’DE YÜZME VE FİTNESS KAYITLARI BAŞLADI
BAŞKAN DEMİR, GÜRCİSTAN HEYETİ İLE VALİLİKTEKİ PROGRAMDA BİR ARAYA GELDİ
Pendik Millet Bahçesi’nde “En Baba Festival” Coşkusu
İstanbul'da ulaşım hafta sonu ücretsiz!
Türkiye’nin satınalma gücü AB ortalamasının altında... Fiyatlarda Türkiye 'ucuz' kategoride
Yoga Günü’ne özel etkinlik 
İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: “NARKOKAPAN-ANTALYA Operasyonumuzda 107 Torbacı Gözaltına Alındı"
Deprem bölgesinde 250 bin yuvaya ulaşıldı
Büyükşehir'de yaz spor okulları kayıtları başladı
İZDENİZ’de imzalar atıldı
Tarihi geçmiş ürün satan marketlere ceza
Malatya’da sürdürülebilir tarım için güçlü adımlar
Engelliler bireyler haklarını Osmangazi’de öğrendİ
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA AYDIN’IN GURURU OLAN GENÇ SPORCUDAN ZİYARET
Denizli Büyükşehir’den liselilere özel yaz kampı

Denizli Büyükşehir’den liselilere özel yaz kampı

Sınav döneminde başarı ve sağlık için beslenme rehberi

Lösemiyi yenen kalemlerden umut dolu sayfalar

İzmirliler “Yaza Merhaba” dedi

KÂĞITHANE’DE YÜZME VE FİTNESS KAYITLARI BAŞLADI

BAŞKAN DEMİR, GÜRCİSTAN HEYETİ İLE VALİLİKTEKİ PROGRAMDA BİR ARAYA GELDİ

  • Perşembe 32.8 ° / 15.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.8 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı