BELEDİYE365 3.12.2025 02:05:32 0
Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta Sınavlara Hazırlanan Gençlere Motivasyon Günleri

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Motivasyon Günleri'nin ilki Türkoğlu'nda gerçekleşti. Eğitimci-yazar Gökhan Müftüoğlu (Gri Koç), sınav sürecindeki öğrencilere rehberlik etti.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin sınavlara hazırlanan gençlere yönelik başlattığı Motivasyon Günleri'nin ilk programı Türkoğlu ilçesinde düzenlendi. Eğitimci-yazar Gökhan Müftüoğlu (Gri Koç), programda öğrencilerle bir araya gelerek akademik ve psikolojik rehberlik sağladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik sosyal, kültürel ve eğitsel desteklerini Pusula Maraş çatısı altında sürdürüyor. Belediye, sınav sürecindeki öğrencilere moral ve rehberlik sağlamak amacıyla Motivasyon Günleri adlı yeni bir etkinlik başlattı. Sosyal medya içerikleri, kitapları ve konferanslarıyla tanınan eğitimci-yazar Gökhan Müftüoğlu (Gri Koç), bu etkinlikler kapsamında Kahramanmaraşlı öğrencilerle buluşuyor.

İlk Durak Türkoğlu Oldu

Motivasyon Günleri'nin ilk programı Türkoğlu ilçesinde, Kılılı Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Gökhan Müftüoğlu, sınavlara hazırlanan yüzlerce gençle bir araya geldi. Programda motivasyon, konsantrasyon, zaman yönetimi ve planlama teknikleri gibi kritik konular ele alındı. Müftüoğlu, odaklanma becerisini geliştirmek için uygulanabilir yöntemler aktardı. Stres yönetimi, öğrenme süreçleri ve hedef belirlemenin püf noktalarına da değindi. Kendi deneyimlerinden örnekler vererek, sınav atmosferinin duygusal yükünü yönetme konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerden Olumlu Geri Bildirimler

Programa katılan öğrenciler, etkinliğin kendilerine önemli katkılar sağladığını belirtti. Öğrencilerden Musa Alptekin, plan ve program yapmanın önemini anladığını ifade etti. Muhammet Ali Efe, seminerin iradesine güç kattığını ve çok faydalı olduğunu söyledi. Fahriye Aksoy, geçen yıl istediği sonucu alamadığını, bu yıl tekrar hazırlandığını ve Gri Koç'tan aldığı taktiklerin değerli olduğunu, motivasyonunun arttığını kaydetti. Ali Rıza Karakoç, nasıl motive olacağını ve çalışması gerektiğini öğrendiğini belirtti. Abdulsamet Akçadağ ise Gri Koç'u yakından takip ettiğini, seminerde mücadele ruhunu yeniden kazandığını dile getirdi.

Müftüoğlu'ndan Öğrencilere Tavsiyeler

Programda konuşan eğitimci-yazar Gökhan Müftüoğlu, sınav sürecinin yalnızca bilgi yarışı olmadığını vurguladı. Müftüoğlu, "Motivasyon bir duygu değil, bir karardır. 'Bugün yapmam gerekeni yapacağım' diyebilmektir. Her gün az da olsa ilerleyen, sonunda çok büyük bir yol alır" dedi. Zaman yönetiminin sınavın yarısı olduğunu belirterek, günlük mini planlar ve haftalık tekrar planlarının önemine işaret etti. Stresin doğru yönetilirse yakıt olabileceğini, onu yok etmek değil yönlendirmek gerektiğini söyledi. Müftüoğlu, "Kendinize inanmadan hiçbir hedefe varamazsınız. Mücadele etmek, kazanmanın yarısıdır. Önemli olan o masanın başına her gün yeniden oturabilmek" ifadelerini kullandı.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com


Konya'da Şeb-i Arus Haftası ışıl ışıl
İstanbul Maltepe'de kadınlar şiddeti 'blok'ladı
Maltepe Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi NADMEX 2025’te
TOFAŞ, BCL’de Herzliya ile Çekya’da karşılaşacak
Kurtulmuş: Terörsüz Türkiye bir devlet projesi... Yeni sivil anayasa 28. Dönem'in önceliği
Sakarya'da Engelsiz Hobi Atölyesi ürünleri ilgi gördü
Antalya Serik'te 4,9 büyüklüğünde deprem
Bozüyük Belediye Meclisi, 2025 Yılının Son Toplantısını Gerçekleştirdi
Bozüyük'teki Anı Evi'ne Öğrenci Ziyaretleri Devam Ediyor
Bozüyük'te Dünya Engelliler Günü İçin Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
Bursa'da genç dostu şehir Yıldırım
Dokuz Eylül'den TÜBİTAK proje eğitimi
Denizli Kitap Fuarı sona erdi
Kocaeli'de Gebze Anadolu Caddesi'ne Büyükşehir eli değdi
YASAV ve Osmangazi Belediyesi'nden kadın tutuklulara anlamlı destek
Türkiye, şarj altyapısında Avrupa'yı geride bıraktı: Her 9 araca 1 soket!
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Altan Kuaför'ün Açılışını Yaptı
DSİ Bölge eski müdür yardımcısı Erkin'den sert uyarı: Ergene 45 yıldır canlılara telafisi mümkün olmayan zarar veriyor

Konya'da Şeb-i Arus Haftası ışıl ışıl

İstanbul Maltepe'de kadınlar şiddeti 'blok'ladı

Maltepe Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi NADMEX 2025’te

TOFAŞ, BCL’de Herzliya ile Çekya’da karşılaşacak

Kurtulmuş: Terörsüz Türkiye bir devlet projesi... Yeni sivil anayasa 28. Dönem'in önceliği

Sakarya'da Engelsiz Hobi Atölyesi ürünleri ilgi gördü

  • Pazartesi 7.9 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 9.2 ° / 3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 10 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8