İstanbul’da uyuşturucuya 62 gözaltı
İstanbul’da uyuşturucuya 62 gözaltı
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince zehir tacirlerine yönelik 50 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirilirken, 62 şüpheli gözaltına alındı.
İSTANBUL (İGFA) - İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu satıcılarına yönelik geniş çaplı operasyon gerçekleştirildiğini açıkladı.
Kent genelinde belirlenen 50 adrese eş zamanlı düzenlenen baskınlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında ayrıca 2 ruhsatsız tabanca ile 18 fişek, 1 pompalı tüfek ve 4 kartuş bulundu. Polis ekiplerinin yürüttüğü operasyonlarda toplam 62 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
İstanbul Emniyeti’nden yapılan açıklamada, uyuşturucu tacirlerine yönelik mücadelenin kararlılıkla ve kesintisiz sürdürüleceği vurgulandı.
Muğla'da Milas Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan “Yeni Bir Dünya” çağrısı
Bursa Osmangazi’de modern pazar alanı için geri sayım
Sakarya’da kentsel dönüşümde ilk adım atılıyor
“Sarsıldık Sarıldık” hatıratı Gebze’de takdim edildi
Antalya otogarında 1 ton yoğurt imha edildi
- Cuma 19.7 ° / 6.9 ° Güneşli
- Cumartesi 24.6 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 21.9 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu


