İnegöl Belediyespor U12 Kız Basketbol Takımı Bursa üçüncüsü oldu
İnegöl Belediyespor U12 Kız Basketbol Takımı Bursa üçüncüsü oldu
TBF tarafından düzenlenen yerel ligde başarılı bir sezon geçiren İnegöl Belediyespor U12 Kız Basketbol Takımı, üçüncülük serisinde Belediye Mustafa Kemalpaşa Spor’u 2-0 ile geçerek Bursa 3’üncülüğünü elde etti.
BURSA (İGFA) - İnegöl Belediyespor U12 Kız Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen yerel ligde sezonu önemli bir başarıyla tamamladı. Bursa 3’üncülüğü için oynanan seride Belediye Mustafa Kemalpaşa Spor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz, iki maçta da rakibine üstünlük sağlayarak seriyi 2-0 kazandı ve Bursa 3’üncüsü olma başarısını gösterdi.
Serinin ilk karşılaşmasında deplasmanda mücadele eden İnegöl Belediyespor, çekişmeli geçen müsabakada rakibini 36-34 mağlup ederek önemli bir avantaj elde etti. İkinci maçta ise kendi seyircisi önünde parkeye çıkan turuncu-lacivertli ekip, mücadeleyi 44-38 kazanarak seriyi noktalamayı başardı.
İNEGÖL’Ü GURURLANDIRDILAR
Sezon boyunca gösterdikleri azim, disiplin ve takım ruhunu üçüncülük serisinde de sahaya yansıtan genç sporcular, elde ettikleri dereceyle hem kulüplerini hem de İnegöl'ü gururlandırdı. Altyapı çalışmalarının meyvelerini vermeye devam ettiğini gösteren bu başarı, geleceğe yönelik umutları da artırdı.
Öte yandan, İnegöl Belediyespor’un genç sporcuları maç öncesi ev sahibi olarak müsabakanın şehir dışından gelen bayan hakemine çiçek takdim ederek gönülleri de fethetti.
BTÜ Konuşmaları’nda Fuat Başar: “İlimle sanat ayrı şeyler değildir”
Yeşil Çevre’den gençlere geri dönüşüm bilinci
Denizli'de zeytin fidanları toprakla buluştu
Kocaeli'de Gebze Millet Bahçesi yaza hazırlanıyor
Başkan Aydın Bursa Alacahırka’nın nabzını sahada tuttu
Kocaeli’de 237 genç Dijital Kampüs sertifikalarını aldı
- Perşembe 28.8 ° / 13.5 ° Güneşli
- Cuma 28.7 ° / 14 ° Güneşli
- Cumartesi 25.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


