BELEDİYE365 31.05.2025 14:01:08 0
GLÜTENSİZ MENÜLÜ SANAT KAFE BÖLGEYE DE HİTAP EDİYOR

GLÜTENSİZ MENÜLÜ SANAT KAFE BÖLGEYE DE HİTAP EDİYOR

GLÜTENSİZ MENÜLÜ SANAT KAFE BÖLGEYE DE HİTAP EDİYOR


Altınordu Belediyesi Tarih, Sağlık ve Sanatı Tek Mekânda Buluşturdu

GLÜTENSİZ MENÜLÜ SANAT KAFE BÖLGEYE DE HİTAP EDİYOR

Altınordu Belediyesi tarafından tarihi Menekşe Sokak’ta hizmete sunulan Glütensiz Menülü Sanat Kafe, kısa sürede bölgenin cazibe merkezlerinden biri haline geldi. Özellikle çölyak hastalarının güvenle tercih ettiği kafe, komşu il ve ilçelerden gelen misafirlerini de ağırlamaya başladı.

Altınordu Belediyesi tarafından tarihi dokusuyla dikkat çeken Taşbaşı Mahallesi’ndeki Menekşe Sokak’ta hizmete açılan glütensiz menüsüyle çölyak hastaları ve sağlıklı beslenenlerin tercih ettiği Sanat Kafe, kısa sürede Ordu başta olmak üzere çevre il ve ilçelerin de ilgi odağı haline geldi. Çölyak hastalarının güvenle geldiği Sanat Kafe, sağlıklı beslenme, sanat ve tarihi bir atmosferi bir araya getirerek misafirlerine eşsiz bir ortam sağlıyor. Özellikle çölyak hastası çocukların sosyal hayata katılımını artırmayı hedefleyen Sanat Kafe, glütensiz beslenmeye özen gösteren tüm vatandaşlara hitap ediyor.

GLÜTENSİZ DONDURMADAN FAST FOOD'A GENİŞ YELPAZEDE MENÜSÜ BULUNUYOR

Kafede sunulan pizza, hamburger, tatlı gibi tüm yiyecekler glütensiz ürünlerle hazırlanırken, hijyen standartlarına da titizlikle uyuluyor. Glütensiz dondurma ile sıcak havalarda serinleten lezzetleri de menü içerisinde barından kafe, ziyaretçilerine çay ve kahve eşliğinde sanat ve tarihle iç içe bir ortamda vakit geçirme imkânı da sunuyor. Ayrıca, çölyak hastalarına yönelik özel gün kutlamaları da önceden rezervasyonla kafe içerisinde gerçekleştirilebiliyor.

GİRESUN’DAN GELEN AİLE SANAT KAFEYE HAYRAN KALDI

Çölyak hastası çocuğu ve ailesiyle birlikte Giresun’dan glütensiz menülü Sanat Kafe’ye gelen Sevim Yıldız, “Çocuğum 2 yıldır çölyak hastası. Bu nedenle glütensiz besleniyoruz. Maalesef Karadeniz’de çölyak hastalarına hitap eden mekanlar çok azdı. Samsun ve Trabzon’da vardı. Oralarda bize çok uzak geliyordu. Giresun’a yakın bir yer de böyle bir yerin açılması bizi sevindirdi. Duyunca ailece kahvaltı yapmak için geldik. Ben burayı çok beğendim. Ferah bir ortam var. Dilerim tüm çölyak hastalarının ihtiyaçlarını burası karşılar” dedi.

Samet Yıldız da, “Biz buradan önce çocuğumuzla birlikte bir kahvaltı yapabilmek için Samsun ve Trabzon’a gidiyorduk. Şimdi ise yakınımızda böyle bir imkânın olması bizi çok mutlu etti. Burada insanın içi açılıyor. Ferah bir alan. Böyle bir hizmetten dolayı başkanımıza minnet duyuyoruz” diye konuştu.

WORKSHOP ETKİNLİKLERİ İLE SANATA DOYULUYOR

Glütensiz menülerin yanı sıra, Sanat Kafe'nin en dikkat çekici yönlerinden biri de workshop etkinlikleri oluyor. Seramikten ahşap boyamaya çeşitli alanlarda atölye çalışmaları ile vatandaşlar çeşitli sanat ve eğitim faaliyetlerine katılabilirken, tarihi yapının içinde üretken ve keyifli zaman geçirme fırsatı da buluyor.


Ordu,Altınordu Belediyesi
belediye365.com


“Sineklerin Tanrısı” prömiyerini yaptı
MERAMLI HALTERCİLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA ÇİFTE ZAFER
MANAVGAT BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BABALAR GÜNÜ COŞKUSU
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, Erzincan'da ziyaretlerde bulundu
Başkan Sarıkurt, Nira Sanat Akademisi Sergisinin Açılış Törenine Katıldı
Polis Ekipleri LGS Sınavına Yetişemeyen Öğrencilerin Yardımına Koştu
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, Babalar Günü'nde şehit babaları ve gazilerle bir araya geldi
ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDEN KENELERE KARŞI ETKİLİ MÜCADELE!
KARAKÖPRÜ'DE BABALAR GÜNÜ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
MANAVGAT’TA TÜRKÜ DOLU GECE
-BOZÜYÜK’TE BİLECİK TÜRKÜLERİ YANKILANDI
Başkan Sarıkurt: "Adım Adım Çorlu, Mahalle Mahalle Gelecek Projemiz Başladı"
LYSTRA ANTİK KENTİ’NDE KAZILAR DERİNLEŞTİKÇE, TARİHİ MİRAS GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
Başkan Sarıkurt, Çorlu Ordulular Derneği Piknik Şölenine Katıldı
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN BABALAR GÜNÜ’NE ANLAMLI KUTLAMA
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Çanakkale Boğazı’nda yangın paniği! Boğaz trafiği yeniden açıldı
BAŞKAN KURT: "BU ZOR GÜNLERDE BABALARIMIZA DAHA ÇOK SARILMALIYIZ"
“Sineklerin Tanrısı” prömiyerini yaptı
MERAMLI HALTERCİLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA ÇİFTE ZAFER

MERAMLI HALTERCİLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA ÇİFTE ZAFER

MANAVGAT BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BABALAR GÜNÜ COŞKUSU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, Erzincan'da ziyaretlerde bulundu

Başkan Sarıkurt, Nira Sanat Akademisi Sergisinin Açılış Törenine Katıldı

Polis Ekipleri LGS Sınavına Yetişemeyen Öğrencilerin Yardımına Koştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, Babalar Günü'nde şehit babaları ve gazilerle bir araya geldi

  • Salı 29.6 ° / 13 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 32.8 ° / 15.7 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2