Erdoğan, Venezuela heyetini İstanbul’da kabul etti... Ticaret hedefi 3 milyar dolar
Erdoğan, Venezuela heyetini İstanbul’da kabul etti... Ticaret hedefi 3 milyar dolar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Cumhurbaşkanı Vekili Delcy Rodriguez ve heyetini İstanbul’da kabul etti. Görüşmede ikili ilişkiler, enerji ve ticaret başta olmak üzere iş birliği alanları ele alındı.
İSTANBUL (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye çalışma ziyareti kapsamında gelen Venezuela Cumhurbaşkanı Vekili Delcy Rodriguez ve beraberindeki heyeti İstanbul’da kabul etti.
Görüşmede Türkiye ile Venezuela arasındaki ikili ilişkiler ile küresel gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin her daim dost Venezuela halkının yanında olduğunu ifade ederek iki ülke arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesine vurgu yaptı.
Enerji, madencilik ve ticaret alanlarında iş birliğinin daha da ileri taşınması gerektiğini belirten Erdoğan, karşılıklı ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi için kararlılık mesajı verdi. Görüşmede ayrıca iki ülke arasındaki ticaret hacminin 3 milyar dolar seviyesine çıkarılması hedefi doğrultusunda atılabilecek adımlar değerlendirildi.
İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre Türkiye ile Venezuela arasında ekonomik ve diplomatik temasların son dönemde artarak devam ettiği, tarafların stratejik iş birliğini derinleştirme konusunda mutabık kaldığı ifade edildi.
Ahbap Derneği’ne kayyım kararı
Bahçeli'den CHP ve Yeni Parti mesajı... Siyasi rekabet husumete dönüşmemeli
CHP ve Yeni Parti'nin grup toplantı tarihi belli oldu
Dervişoğlu’ndan YENİ Parti’ye tebrik mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Senegalli mevkidaşıyla telefonda görüştü
Edirne-Halkalı bölgesel tren seferleri iki gün iptal
- Salı 33.2 ° / 20.1 ° Güneşli
- Çarşamba 31.3 ° / 17.3 ° Güneşli


