Düzce’de yarım kalan asfalt çalışması mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu
Düzce’de yarım kalan asfalt çalışması mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu
Düzce kent merkezindeki Aziziye Mahallesi 887. Sokak’ta yolun küçük bir bölümüne asfalt dökülmesi, mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.
Gamze KIR / DÜZCE (İGFA) - Düzce'nin Aziziye Mahallesi sakinlerinin iddiasına göre, sokakta yolun ortasında küçük bir bölüme asfalt döküldü.
Çalışmanın devamının gelmemesi üzerine vatandaşlar, yolun geri kalan kısmının neden asfaltlanmadığını sorguladı.
Toz dolayısıyla özellikle yaz aylarında sıkıntı yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri, yetkililerden yolun tamamının asfaltlanmasını istedi.
Mahalle sakinleri, “Verdiğimiz oyların karşılığı bu şekilde mi olacak? Tozdan camlarımızı açamıyoruz. Belediye Başkanımızın buraya çözüm bulmasını ve sokağımızın asfaltlanmasını istiyoruz.” ifadeleriyle tepkilerini dile getirdi.
Milas Belediyesi araç filosunu 9 yeni araçla güçlendirdi
YRP Mardin İl Başkanı Mahmut Özer AK Parti’'e katıldı
Kılıçdaroğlu’ndan Mansur Yavaş açıklaması: Seçmenin iradesine aynen katılıyoruz
Trabzon’da Sivil Katılım Zirvesi düzenlendi
Kocaeli'de Çayırova Zabıtası, fırınlarda denetim gerçekleştiriyor
Drift heyecanı bir kez daha TOSFED İstanbul Park’ta
- Çarşamba 19.4 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 19.8 ° / 10.8 ° Güneşli
- Cuma 22.5 ° / 12.4 ° Güneşli


