Çanakkale Çocuk Meclisi Nisan Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi
Çanakkale Belediyesi Çocuk Meclisi, Nisan ayı toplantısında park ve bahçeler ile yeni oyun alanlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
Çanakkale Belediyesi Çocuk Meclisi, Eğitim Uzmanı İsmail Açar'ın koordinasyonunda Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi.
Çocukların Katılımıyla Genel Kurul
Çanakkale Belediyesi tarafından, çocukların karar süreçlerine katılımını ve fikirlerini özgürce ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla kurulan Çocuk Meclisi, Nisan ayı genel kurul toplantısı için bir araya geldi. 1 Nisan 2026 Çarşamba günü Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda, gündem konuları görüşüldü.
Park ve Bahçeler Hakkında Bilgilendirme
Toplantıda, Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Hilmi Salbaş, kent genelindeki park ve bahçeler hakkında meclis üyelerine bir bilgilendirme sunumu yaptı.
Yeni Oyun Parkları İçin Fikir Alışverişi
Sunumun ardından karşılıklı sohbet ortamında devam eden toplantıda, önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan yeni oyun parkları üzerine meclis üyelerinin görüş ve önerileri alındı. Konuyla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
02.04.2026 14:48
Çanakkale,Çanakkale Belediyesi
Çanakkale,Çanakkale Belediyesi
belediye365.com
Eskişehir Belediye Başkanı Ünlüce, Strazburg'da Küresel Krizlerin Yerel Etkilerine Dikkat Çekti
Çanakkale'de Engelli Dernekleri Belediyeyi Ziyaret Etti
Yurtta bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den 3 Nisan raporu
ESKİ, Altyapı Hatlarında Temizlik ve Görüntüleme Çalışmalarını Yoğunlaştırdı
İSTANBUL BÜLTENİ DERGİSİ'NİN NİSAN SAYISI YAYINDA
Çanakkale Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Bugün Gerçekleşecek
- Cuma 15.7 ° / 6.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 17.2 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 16.3 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


