BELEDİYE365 9.07.2025 10:41:34 0
Büyükşehir’in Yol Yenileme Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

Büyükşehir’in Yol Yenileme Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

Büyükşehir’in Yol Yenileme Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor


Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında sürdürdüğü asfalt seferberliği kapsamında Şehzadeler ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi ile Ahmetli ilçesi Yaraşlı Mahallesi’nde yol yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Alt ve üst yapı hizmetlerinden uzun yıllardır yoksun kalan mahallelerde yapılan sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarıyla ulaşımda yaşanan sorunlara kalıcı çözümler getirildi.

Şehzadeler ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaklaşık 3 bin ton sıcak asfalt serimi yapılırken Ahmetli ilçesine bağlı Yaraşlı Mahallesi’nde de 5 kilometrelik çift kat emülsiyonlu sathi kaplama tamamlandı. Yapılan çalışmalarla hem şehir içi ulaşım rahatladı hem de kırsal mahallelerin ana arterlerle bağlantıları güçlendirildi.

“2024 seçimlerinden sonra mahallelerimiz hizmet gördü”

2024 seçimlerinden sonra şehrin dış mahallelerinin hizmet görmeye başladığını söyleyen Kazımkarabekir Mahalle Muhtarı Tekin Aydın, “Biz yıllardır altyapı ve asfaltla ilgili sıkıntılar çekiyorduk. Asfaltlarımıza asfalt demeye bin şahit lazımdı. Yani asfalt yoktu. Her sokak yama içindeydi. Bu asfaltın yapılması bize büyük bir hizmettir. 40 senedir ben bu mahallede oturuyorum. Daha önceki belediye başkanları, sadece oy zamanı gelip bir daha gelmiyorlardı. Ama bu 2024 seçimlerinden sonra mahallelerimiz hizmet gördü. İnsanlarımızın yüzleri gülmeye başladı. Biz hizmetlerden memnunuz. İnşallah daha güzel hizmetler göreceğiz” dedi.

“Besim Başkan, Ferdi Zeyrek’in hizmetlerini eksiksiz devam ettiriyor”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun Ferdi Zeyrek’in hizmetlerini eksiksiz sürdürdüğünü dile getiren Aydın, “Allah rahmet eylesin Ferdi Başkanımızın ilk önce bizim buralara yönelmesi, hizmetleri bizim buralara yaptırması bize büyük bir onurdu. Allah mekanını cennet eylesin. Mahallemiz gerçekten yıllardır hizmete susamıştı. Ferdi Başkanımız geldikten sonra alt yapı çalışmalarımız başladı. Sonrasında asfalt çalışmaları başladı. Vefatından sonra Besim Dutlulu Başkan’ımızın gelmesi ve onun da hizmetleri eksiksiz aynı devam ettirmesi nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum. Besim Başkan göreve başlayalı kısa bir dönem de olsa çalışmaları çok güzel gidiyor. Mahallelerimizde asfalt çalışmaları aynen devam ediyor. Mahallem adına başarılar diliyorum, Allah yolunu açık etsin” ifadelerini kullandı.

“Yıllardır yapılmayan yollarımızı yaptılar”

Ahmetli Yaraşlı Mahalle Muhtarı Akın Çimen ise ”Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına ve Besim Dutlulu Başkan’ımıza teşekkür ediyorum. Rahmetli Başkan’ımızın başlattığı yol çalışmasını Besim Dutlulu Başkanımız devam ettiriyor. İşler yarım bırakılmıyor. Yıllarca yapılmayan yollarımızı yaptılar, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Asfalt Seferberliği Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Şantiyeler Koordinatörü Fatih Nakışçı da “2025 yılı asfalt seferberliğimiz devam etmekte. Başkanımız Besim Dutlulu’nun direktifleriyle altyapısı tamamlanmış, kaldırımları bitmiş olan tüm mahallelerimizde sıcak asfalt kaplaması program dahilinde yapılıyor. Yıllarca talepte bulunulmuş, ama gerçekleştirilmemiş yerlerde çalışmalar bir bir yerine getiriliyor. Şu an Şehzadeler ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaklaşık 3 bin tonluk sıcak asfalt yapıldı. Ahmetli Yaraşlı Mahallemizde ise 5 kilometrelik çift kat emülsiyonlu sathi kaplama yapıldı. Mahallemizin hem karayoluna bağlantısını hem de ilçe merkezine bağlantı yollarını yeniledik” diye konuştu.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com


Cezayirli Turizm Profesyonelleri Bursa'da Ağırlandı
TEKNOFEST 2026, Şanlıurfa'da Düzenlenecek
Mudanya, Bursa Büyükşehir'in Yatırımlarıyla Örnek Kıyı Kenti Olma Yolunda
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı'nın Çalışma Yönetmeliği Yayımlandı
Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2,13 Milyar Euroluk Yeşil Şehir Eylem Planı'nı Meclise Sundu
Bursa'da Yeni Yıl Coşkusu 19 Gün Sürecek
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Et İşletmesi Gaziantep'e Örnek Oldu
Aydın'da TÜBİTAK İş Birliğiyle Bilim Merkezi Projesi İçin Saha Çalışmaları Başladı
Muş Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Söylemez, Çok Dilli Karşılama Totemlerini İnceledi
Muş Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Söylemez, Halk Kütüphanesi'nde Öğrencilerle Buluştu
Kars'ta Engelliler Haftası Etkinliği Gerçekleştirildi
Muş'ta Kadın Dayanışma Merkezi Hizmete Hazırlanıyor
Muş'ta Parklara Çift Dilli Çevre Bilinci Tabelaları Yerleştirildi
Cevher Dudayev Mahallesi'nde Arıza Nedeniyle Su Kesintisi Yapılacak
Muş Belediyesi, karla mücadele için 241 personel ve 44 araçla sahaya hazır
Nevşehir'de Köy Okulu Öğrencilerine Ücretsiz Saç Bakımı ve İkram
Kemer'de Ücretsiz Kurs Merkezinde Velilerle Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Kemer'de Mola Evi, Yetişkin Engelli Bireylere Yönelik Hizmetlerine Başladı

Cezayirli Turizm Profesyonelleri Bursa'da Ağırlandı

TEKNOFEST 2026, Şanlıurfa'da Düzenlenecek

Mudanya, Bursa Büyükşehir'in Yatırımlarıyla Örnek Kıyı Kenti Olma Yolunda

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı'nın Çalışma Yönetmeliği Yayımlandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2,13 Milyar Euroluk Yeşil Şehir Eylem Planı'nı Meclise Sundu

Bursa'da Yeni Yıl Coşkusu 19 Gün Sürecek

  • Cumartesi 12.6 ° / 4.2 ° false
  • Pazar 12 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 9.7 ° / 2.1 ° false

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8