YAŞAM 21.09.2026 10:39:50 0
Bursa'da 14. Nilüfer Balkan Panayırı yeni yerinde 26-27 Eylül’de

Bursa'da 14. Nilüfer Balkan Panayırı yeni yerinde 26-27 Eylül’de

Bursa'da 14. Nilüfer Balkan Panayırı yeni yerinde 26-27 Eylül’de

Reklam

Bursa Nilüfer Belediyesi’nin BAL-GÖÇ iş birliğiyle düzenlediği 14. Nilüfer Balkan Panayırı 26-27 Eylül tarihlerinde Balkan Mahallesi Melisa Parkı yanında gerçekleştirilecek. İki gün sürecek etkinlikle Suzan Kardeş, Mutlu Dinar, Ceren Toksöz ve Djordan gibi sanatçıların yanı sıra halk dansları toplulukları da sahne alacak.

BURSA (İGFA) - Bursa Nilüfer Belediyesi, kentin geleneksel buluşmalarından biri haline gelen Nilüfer Balkan Panayırı’nın 14’üncüsünü bu yıl yeni adresinde vatandaşlarla buluşturuyor.

26-27 Eylül tarihlerinde Balkan Mahallesi Melisa Parkı yanındaki alanda düzenlenecek olan panayır; konserler, dans gösterileri ve kültürel etkinliklerle iki gün boyunca sürecek.

Panayırın ilk günü olan 26 Eylül Cumartesi günü program 18.00’de DJ Yeşim Çankal’ın performansıyla başlayacak. Halk oyunları gösterileri ve Mutlu Dindar konserinin ardından, etkinliğin açılış konuşmaları yapılacak.

Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’nun sahne alacağı gecenin devamında Balkan müziğinin sevilen ismi Suzan Kardeş dinleyicilerle buluşacak; ilk gün DJ Samet Kurtuluş’un performansıyla tamamlanacak.

27 Eylül Pazar günü ise etkinlikler 18.00’de DJ Ufuk Sarıkaya ile başlayıp İnegöl Rumeli Kültür Derneği Halk Oyunları gösterisiyle sürecek. Ceren Toksöz konseri ve Namık Kemal Halk Oyunları Spor Kulübü’nün dans gösterilerinin ardından Djordan sahneye çıkacak. Panayır, DJ Samet Kurtuluş’un performansıyla sona erecek.

“BALKAN KÜLTÜRÜNÜ VE DAYANIŞMASINI BİRLİKTE YAŞATALIM”

Balkan kültürünün Nilüfer’in ortak kimliğinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, tüm Bursalıları etkinliğe davet etti.

Başkan Şadi Özdemir, “Nilüfer, farklı coğrafyaların ezgilerini ve renklerini bir arada yaşatan güçlü bir dayanışma kenti. Balkan Panayırı da komşuluk bağlarımızı güçlendirdiğimiz, geçmişten gelen değerlerimizi paylaştığımız en güzel buluşma noktalarımızdan biri. 26-27 Eylül’de aynı türküleri söylemek ve bu coşkuyu paylaşmak için tüm yurttaşlarımızı Balkan Mahallesi’ndeki yeni panayır alanımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.



GÖKTİM KartalAir Takımı ABD'de şampiyon oldu
GÖKTİM KartalAir Takımı ABD'de şampiyon oldu
Sakarya’ya 15,2 kilometrelik yeni tramvay hattı
Emine Erdoğan: Sıfır Atık, iklim eyleminin güçlü araçlarından biri
CHP’den fon skandalı için Meclis araştırma önergesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vietnam Devlet Başkanı ile görüştü
Yeşilova’da gençlerin yeni buluşma noktası olacak
Huawei, internet servis sağlayıcıları için Akıllı WAN Hedef Mimarisini tanıttı
ABD’ye hububat bakliyat yağlı tohumlar ihracatında 1 milyar dolar hedefi
FQ-42 Vengeance’ın yeni adresi Creech Hava Kuvvetleri üssü oldu
İzmir'de su ürünleri denetimleri aralıksız sürüyor
Ağıralioğlu: Okulda aç oturan çocuk olmayacak
Türkiye’de istihdam beklentisi yükseldi
Hyundai Motor'dan üniversite öğrencileri için staj fırsatı
PTT'den "Kılıç Dişli Kaplan" temalı anma pulu
Okul güvenliği için protokol imzalandı... Velilere de önemli görev çağrısı!
Oyuncu Müfit Can Saçıntı ifade verdi: Hukuki savunma yapmayacağım
Bursa'da 'Eker I Run' bu kez patili dostlarla koşulacak
YÖK doktora öğrencisi ve araştırma görevlisi için süreyi uzattı

GÖKTİM KartalAir Takımı ABD'de şampiyon oldu

Sakarya’ya 15,2 kilometrelik yeni tramvay hattı

Emine Erdoğan: Sıfır Atık, iklim eyleminin güçlü araçlarından biri

CHP’den fon skandalı için Meclis araştırma önergesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vietnam Devlet Başkanı ile görüştü

Yeşilova’da gençlerin yeni buluşma noktası olacak

  • Salı 22.3 ° / 15.7 ° Çok bulutlu
  • Çarşamba 19.4 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 6 4 1 1 8 13
2.GALATASARAY A.Ş. 6 4 1 1 3 13
3.BEŞİKTAŞ A.Ş. 6 4 2 0 7 12
4.KOCAELİSPOR 6 4 2 0 3 12
5.CORENDON ALANYASPOR 6 3 1 2 2 11
6.FENERBAHÇE A.Ş. 6 3 2 1 10 10
7.TRABZONSPOR A.Ş. 6 3 2 1 8 10
8.KASIMPAŞA A.Ş. 6 2 0 4 2 10
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 6 3 2 1 1 10
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 6 2 2 2 0 8
11.ARCA ÇORUM FK 6 2 3 1 1 7
12.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 6 2 3 1 -1 7
13.GENÇLERBİRLİĞİ 6 2 3 1 -8 7
14.ERZURUMSPOR FK 6 2 3 1 -8 7
15.TÜMOSAN KONYASPOR 6 1 4 1 -4 4
16.SAMSUNSPOR A.Ş. 6 1 4 1 -6 4
17.GÖZTEPE A.Ş. 6 0 3 3 -4 3
18.EYÜPSPOR 6 1 5 0 -14 3