SPOR 3.09.2025 17:45:24 0
Bursa Nilüfer Belediyespor voleybola yön verenlerle buluştu

Bursa Nilüfer Belediyespor voleybola yön verenlerle buluştu

Bursa Nilüfer Belediyespor voleybola yön verenlerle buluştu

Reklam

Nilüfer Belediyespor Kulübü, Bursa voleybolunun gelişimi için kentteki kulüplerle işbirliği toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, “Bursa’nın voleyboldaki ağırlığını hep birlikte yukarıya taşıyalım” dedi.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyespor Kulübü yöneticileri, Bursa’da çalışma yürüten voleybol kulüplerinin yönetici ve antrenörleriyle NilBel tesislerinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or, Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, Nilüfer Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gülver Deniz, Nilüfer Belediyespor Kulübü Müdürü Kenan Daştan ve Kulüp Menajeri Yanitsa Rangelova katıldı.

HEDEF İYİ SPORCU YETİŞTİRMEK

Toplantıda konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, “Voleybolcularımızı takımlarımızda, kentimizde tutabilmenin yolunu bulmalı, başka bir model üretmeliyiz. Bizim Nilüfer’de hedefimiz sadece voleybolcu yetiştirmek değil, iyi birer sporcu yetiştirmek. Saygılı, başkalarına değer veren, kazanmanın her şey olmadığını bilen, centilmen ve bizim değerlerimize saygılı sporcular yetiştirmeliyiz. Takım ruhunu hepiniz benden çok daha iyi bilirsiniz, hentbolda gösterdiğimiz başarının arkasında takım olmayı başarabilmek var” dedi.

Kentin sporunun, sporcusunun gelişmesi için her türlü desteği vereceklerinin sözünü veren Başkan Şadi Özdemir, “Ben buraya yanınızda olduğumu söylemeye geldim. Bursa’nın voleyboldaki ağırlığını hep birlikte çok yukarıya çıkaralım. Bu kentte voleybolun düşmesine de izin vermeyelim, birlikte dayanışalım.” dedi.

Başkan Muharrem Or, “Nilüfer Belediyespor Kulübü olarak Bursa’da voleybola emek verenlerle fikir alışverişinde bulunmak için bugünü organize ettik. Bursa’da çok değerli sporcular yetişiyor, yetişebiliyor. Nitelikli çocuklar çıkarabilecek altyapılar var, bu altyapılarda yetişecek çocuklarımızla üst yapıyı destekleyebilir, geliştirebiliriz. Biz Nilüfer Belediyespor Eker Voleybol Takımı olarak mademki Bursa’da lokomotif görevi görüyoruz, o zaman bu kente katkı koymanın yollarını hep birlikte bulalım istiyoruz. Bursamızda çok sayıda altyapıdan çıkan oyuncumuz var, bu çocuklarımızın gelişimini birlikte destekleyelim, birlikte katkı sunalım. Bu kentin, bu ülkenin voleybolu Nilüfer’in ve Bursa’nın oyuncularıyla büyüsün” dedi.

“Nilüfer Belediyespor Kulübü olarak imkanlarımızı Bursa’nın çocuklarına harcamak istiyoruz” diyen Başkan Muharrem Or, bu toplantının bir beyin fırtınası yapmak için bir fırsat olduğunu belirtti. Başkan Or, “Siz değerli antrenör ve yönetici arkadaşlarımızla bir araya gelmek için bu yaptığımız organizasyon bir başlangıç. Nilüfer’in, Bursa’nın altyapılarında çocuklarımız için biz sizlerle çalışmaya hazırız. Tek bir talebimiz var o da Bursa’da kadın voleybolu bizler ve sizlerin işbirliğiyle büyüsün. Bu davete cevap vererek, katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Toplantı daha sonra voleybol kulüp yöneticilerinin görüş alışverişleriyle devam etti.



Kayseri Melikgazi'de şehir merkezine estetik dokunuş
Kayseri Melikgazi'de şehir merkezine estetik dokunuş
Provokatif paylaşımlar tespit edildi! Erişim engeli talebi
Kocaeli İtfaiyesi’nden Fransa’ya tecrübe köprüsü
BİK'in bölgesel mevzuat eğitimi Tekirdağ’da yapıldı
Erdoğan'dan BM'ye reform çağrısı... 'Dünya 5’ten büyüktür' vurgusu
TEKNOFEST heyecanı Şanlıurfa’da başlıyor... Robot çiğ köfteyi yoğurmaya başladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 11 öğrenci için 'geçmiş olsun' mesajı
Bakan Bolat: Türkiye-ABD ticaret hacmi iki yılda 50 milyar dolara ulaşabilir
İzmir’de 205 yıllık acı için tek ses oldular
Yatırımcılara enerji alanındaki fırsatlar anlatıldı
Bisiklet başkenti Konya L'Etape Türkiye'de yerini aldı
TÜBİTAK’tan ilk kez 'Proje Teşvik Ödülleri' başvurusu
Başkan Vekili Şahin Biba: Ortak hedefimiz Bursa için daha çok çalışmak
Denizli’de sürdürülebilir su yönetimi
Yurtlarda ek kontenjan başvuruları hazırlığı
Orient Express VI Bosphorus Cup'ta 25 yıl sonra yeniden şampiyon
Times Meydanı'nda ebru sanatıyla COP31 tanıtımı
Türkiye ve Kuzey Makedonya 'Paranın Yolculuğu'nda buluştu

Kayseri Melikgazi'de şehir merkezine estetik dokunuş

Provokatif paylaşımlar tespit edildi! Erişim engeli talebi

Kocaeli İtfaiyesi’nden Fransa’ya tecrübe köprüsü

BİK'in bölgesel mevzuat eğitimi Tekirdağ’da yapıldı

Erdoğan'dan BM'ye reform çağrısı... 'Dünya 5’ten büyüktür' vurgusu

TEKNOFEST heyecanı Şanlıurfa’da başlıyor... Robot çiğ köfteyi yoğurmaya başladı!

  • Çarşamba 19.4 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 19.8 ° / 10.8 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 6 4 1 1 8 13
2.GALATASARAY A.Ş. 6 4 1 1 3 13
3.BEŞİKTAŞ A.Ş. 6 4 2 0 7 12
4.KOCAELİSPOR 6 4 2 0 3 12
5.CORENDON ALANYASPOR 6 3 1 2 2 11
6.FENERBAHÇE A.Ş. 6 3 2 1 10 10
7.TRABZONSPOR A.Ş. 6 3 2 1 8 10
8.KASIMPAŞA A.Ş. 6 2 0 4 2 10
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 6 3 2 1 1 10
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 6 2 2 2 0 8
11.ARCA ÇORUM FK 6 2 3 1 1 7
12.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 6 2 3 1 -1 7
13.GENÇLERBİRLİĞİ 6 2 3 1 -8 7
14.ERZURUMSPOR FK 6 2 3 1 -8 7
15.TÜMOSAN KONYASPOR 6 1 4 1 -4 4
16.SAMSUNSPOR A.Ş. 6 1 4 1 -6 4
17.GÖZTEPE A.Ş. 6 0 3 3 -4 3
18.EYÜPSPOR 6 1 5 0 -14 3