BELEDİYE365 6.06.2025 13:49:36 0
Başkan Yusuf Alemdar vatandaşla kucaklaşıp bayramlaştı: “Memlekete hizmet bizim için en büyük bayramdır”

Başkan Yusuf Alemdar vatandaşla kucaklaşıp bayramlaştı: “Memlekete hizmet bizim için en büyük bayramdır”

Başkan Yusuf Alemdar vatandaşla kucaklaşıp bayramlaştı: “Memlekete hizmet bizim için en büyük bayramdır”


Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Kurban Bayramı öncesinde şehrin en işlek cadde ve sokaklarında vatandaşla buluştu, kucaklaştı ve bayramlaştı. Esnafları tek tek dolaşıp güzel bir bayram dileyen Alemdar, şehre hizmetin kendileri için en büyük bayram olduğunu belirterek ulaşımdan, sosyal yaşama, spora, çevreye, altyapı ve üstyapıya kadar nice güzel eserleri şehre kazandırmak için durmadan yorulmadan çalışacaklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Kurban Bayramı öncesi şehir merkezinde vatandaşla kucaklaştı, bayramlaştı ve güzel bir bayram dileklerini kapı-kapı dolaştığı esnaflara iletti.

“En büyük bayramımız, hizmet…”
Çark Caddesi, Dar Sokak, Yuvam Sokak, İtfaiye Caddesi gibi şehrin en işlek noktalarında bayram alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet eden, talepleri dinleyen Alemdar, Sakarya için üretmenin, hizmet etmenin kendileri için en büyük bayram olduğunu ifade etti.

Raylı Sistem’den Metrobüs’e ve sosyal yaşam alanlarına…
Raylı Sistem’den Metrobüs’e, Kongre Merkezi’nden Bilim Merkezi’ne ve Sapanca Gölü’nde, şehrin incisi Karadeniz’in kıyısında inşa edilecek sosyal yaşam alanlarına kadar Sakarya’nın ihtiyacı olan hizmetleri hayata geçirmek için durmadan, yorulmadan çalışacaklarını söyledi. Alemdar, esnafları gezerek hayırlı bayramlar diledi, tüm talepleri dinleyip not aldı.

“Şehrin dört köşesine hizmet kazandırmak için yola çıktık”
Alemdar, “Sakarya’ya hizmet, bizim için en büyük bayramdır. Spordan ulaşıma, sosyal hayattan yeni yaşam alanlarına kadar hayatın her alanında vatandaşlarımız için gayretle çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Tüm memleketimize hayırlı, huzurlu bir bayram diliyorum. Raylı Sistem’den Metrobüs’e, Kongre Merkezi’nden Bilim Merkezi’ne ve Sapanca Gölü’nden, şehrin incisi Karadeniz’in kıyısında inşa ettiğimiz sosyal yaşam alanlarına kadar şehrimizin dört bir köşesine hizmetler kazandırmak için yola çıktık. İnsanlar sözleriyle değil, eserleriyle anılır. Biz vatandaşımızla ilk buluşmamızda da bu şehre söylediklerimizle değil eserlerimizle iz bırakmak istediğimizi söyledik ve aynı noktadayız. Bu yüzden çok çalışacağız.” dedi.

“Bayramlar en özel zamanlardır, tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz”
Alemdar tüm vatandaşları bayramlaşma programına davet ederek, “Bayramlar bizleri birbirimize yaklaştıran, ortak değerler etrafında toplandığımız, gencinden yaşlısına herkesin mutlu olduğu özel günlerdir. Bizde Kurban Bayramı’nda şehrin tüm temsilcileri ile toplu bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü Atatürk Spor Salonu’nda saat 11.00’da gerçekleştireceğiz. Aile ve dostluk bağlarının güçleneceği, memleketimize hayır ve bereket getiren bir bayram diliyorum. Güzel bir Sakarya için hep yan yana, gönül gönüle olalım. Kurban Bayramımız mübarek olsun. Kurban Bayramı’nın mazlum ve mağdur tüm coğrafyalardaki kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Alemdar, günün anısına vatandaşlarla fotoğraf çekildi.

 


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com


İletişim Başkanı Duran: Cumhurbaşkanımıza atfedilen görüşme iddiaları gerçeği yansıtmıyor
Milletvekili Akalın: Enez yangınında meşe dikimi tercih edilmeli
İzmir’de 'gri su' dönemi başlıyor
İzmir Çiğli’de kadınlar geleneksel sanatı geleceğe taşıyor
Kocaeli'de 'HGS Park' döneminde sıra Karamürsel’de
Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Karatay'daki Yatırımları İnceledi
Kayseri Talas'ta 5.0 vizyonuna adım adım
Nilüfer Belediyesi TSM Korosu’ndan unutulmaz konser
Bursalı perakendeciler yerel üretime güç katıyor
Kayseri Kocasinan'da personele acil durum tahliye ve yangın tatbikatı
Konya Selçuklu’da Şeb-i Arus yoğunluğu
İstanbul narkotik operasyonuna silahlı saldırı! 1 polis ağır yaralı
Kayseri Büyükşehir şehri yeşillendirmeye devam ediyor
Murat Dalkılıç Salı gecelerinin efsanesini geri getiriyor!
Bursa Nilüfer'in Sultanları deplasmandan galibiyetle döndü
Suriye halkının Hürriyet Günü'ne Dışişleri'nden kutlama
Mersin'de özel birey annelerine dikiş kursu
Yıldız makinesi Nilüfer Belediyespor Eker Kadın Voleybol Takımı

İletişim Başkanı Duran: Cumhurbaşkanımıza atfedilen görüşme iddiaları gerçeği yansıtmıyor

Milletvekili Akalın: Enez yangınında meşe dikimi tercih edilmeli

İzmir’de 'gri su' dönemi başlıyor

İzmir Çiğli’de kadınlar geleneksel sanatı geleceğe taşıyor

Kocaeli'de 'HGS Park' döneminde sıra Karamürsel’de

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Karatay'daki Yatırımları İnceledi

  • Pazartesi 7.9 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 9.2 ° / 3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 10 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8