Başkan Yapar'dan Saha Çalışanları ve Öğrencilere Anlamlı İkram
Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Oğlakören Mahallesi'nde görev yapan belediye personeli ve okuldan çıkan öğrencilerle bir araya gelerek dondurma ikramında bulundu.
Saha Çalışanları ve Öğrencilerle Buluşma
Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Oğlakören Mahallesi'nde gerçekleştirilen saha çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yapar, bölgedeki okul önünde asfalt ve temizlik çalışmaları yürüten belediye ekipleriyle bir araya gelerek çalışmaları takip etti.
Sıcak Havada Serinletici Jest
Yüksek sıcaklık ve güneş altında görev yapan belediye personeline moral sağlamak amacıyla dondurma ikramında bulunan Başkan Yapar, buerginin hem çalışanların hem de okul çıkışında dışarı çıkan öğrencilerin yüzünü güldürdüğünü ifade etti.
Emeğe Teşekkür ve Takdir
Antakya için özveriyle çalışan ve sahada emek veren tüm belediye personeline teşekkürlerini ileten Başkan Yapar, çalışmaların devamlılığına vurgu yaptı. Saha çalışanları ve öğrenciler ise Başkan Yapar'ın nazik yaklaşımı ve gösterdiği hassasiyetten dolayı kendisine teşekkürlerini sundu.
Hatay,Antakya Belediyesi
belediye365.com
Bismil Belediyesi'nden Çevre Temizliği İçin 600 Yeni Çöp Konteynırı
Kıvanç Sokak Prestij Cadde ve Sokak Projesi ile Yenileniyor
Söğütlü'de Akçakamış ve Beşdeğirmen Arasındaki Köprü Yenileniyor
Söğütlü'de Hizmet ve Kalkınma İçin İstişare Toplantısı Düzenlendi
Söğütlü'de Üstyapı Çalışmaları İçin Teknik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Karahasanlı Mahallesi'nde 23 Bin Metrekarelik Yol Çalışması Başladı
- Çarşamba 19.4 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 19.8 ° / 10.8 ° Güneşli


