BELEDİYE365 30.05.2025 05:21:43 0
BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR: “DÜNYADA, TURİZMİN YENİ ADRESİ ‘BAYRAMHACI’ OLACAK”

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR: “DÜNYADA, TURİZMİN YENİ ADRESİ ‘BAYRAMHACI’ OLACAK”

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR: “DÜNYADA, TURİZMİN YENİ ADRESİ ‘BAYRAMHACI’ OLACAK”



- KOCASİNAN’IN SAKLI CENNETİ ‘BAYRAMHACI’, TURİZMİN YÜKSELEN YILDIZI OLACAK!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ile birlikte Kocasinan'ın saklı cenneti olarak nitelendirilen Bayramhacı bölgesinin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla incelemelerde bulundu. Başkan Çolakbayrakdar, bir yanında deniz, bir yanında peri bacaları bulunan ve eşsiz güzelliğiyle dikkat çeken Bayramhacı’nın güzelliklerini, ülke ve Kayseri turizmine kazandırmak için gayret ettiklerini söyledi.

Bayramhacı Mahallesi’nde Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, bölge sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Onlarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, Bayramhacı’nın doğa ve tarihle iç içe büyüleyici güzelliğini koruyarak ülke ve Kayseri turizmine kazandıracaklarını vurguladı.

Projelerle Kayseri’nin turist potansiyelini artırarak, Kocasinan’ı yerli ve yabancı turistler için cazibe merkezi haline getireceklerinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, “Bayramhacı ile ilgili yürüttüğümüz fizibilite raporu neticesinde, bölgeye yapılacak yatırımların ve turizm odaklı dönüşümün neleri değiştireceği açık bir şekilde ortaya konulmuş durumda. Şimdi de yerinde incelemelerde bulunduk. Bayramhacı Mahallemiz, kendine özgü jeotermal kaynağa sahip. Termal açısından zengin olan mahallemiz, peri bacaları ve deniz manzarasıyla da turistlerin dikkatini çekmektedir. Termal kaynağımızı, gerek kaplıca gerekse farklı projelerle değerlendirmek ve turizm olarak şehrimize kazandırmak için gayret ediyoruz. Bayramhacı ve diğer termal kaynakların bulunduğu yerleri entegre etmek için çalışıyoruz. Çünkü barajın diğer tarafında Nevşehir’in Göreme, Avanos ve Ürgüp ilçeleri bulunmaktadır. Bu bölgeye gelen turistler zaman zaman Bayramhacı bölgesine de geliyor. Biz, bu bölgeyi Erciyes ve Kapadokya ile bütünleştirecek bir lokasyonu hayata geçirmek için çalışıyoruz. Birçok tabiat güzelliği ve kültürel zenginliği içinde barındıran Kocasinan’ı gizli kalmış güzellikleri gün yüzüne çıkarmak için çalışıyoruz. Bu güzellikleri hem ülkemiz hem de şehrimiz adına kazanç hâline getirmek için gayret içerisindeyiz. Projelerimizle Kayseri’nin turist potansiyelini artırarak, Kocasinan’ı yerli ve yabancı turistler için cazibe merkezi haline getireceğiz,” ifadelerine yer verdi.

Birçok alanda zenginlikleri bulunan kadim şehrin her bir köşesinin, kendine has özellik ve değerleriyle ön plana çıktığını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini; “Projelerimizle Kayseri’nin turist potansiyelini artırarak, Kocasinan’ı yerli ve yabancı turistler için cazibe merkezi haline getireceğiz,” diyerek noktaladı.


Kayseri,Kocasinan Belediyesi
belediye365.com


Bolu Belediyesi, Yılbaşı Sokağı için Sokak Sanatçılarını Arıyor
Bolu Ticaret Lisesi Öğrencileri Belediye'de Mesleki Deneyim Kazandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Macaristan’la ticaret hedefimizi 10 milyar dolara çıkarıyoruz
Kocaeli'den kadına şiddete karşı turuncu mesaj
14. Atatürk'ü Anma Briç Turnuvası Kartal'da Gerçekleşti
Kartal'da Engelsiz GastroFest Düzenlendi
İSATAG: Papa'nın İznik ziyareti, 20 yılın en kritik dönüm noktası... 2027 İnanç Turizmi Yılı ilan edilmeli
Telefonundan ayrı kalma korkusu ruh sağlığını etkiliyor!
Kütahya’da sahipsiz hayvanlar için 10 yıllık eylem planı masada
Uluslararası Yandex Cup finalleri İstanbul'da yapıldı
Manisa Büyükşehir’den Karaköy Pazarı ziyareti
TİHEK'ten Suriye'deki insan hakları ihlallerine kapsamlı rapor
Gaziantep’te erken tanı ve müdahale için iş birliği
En yüksek reel getiri külçe altın ve mevduat faizinde... Dolar ve hisse senedi kaybettirdi!
Balıkesir’de ilk halk koşusu düzenlendi
Denizli Büyükşehir’den STK buluşması
Düzce'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Ankara Keçiören’de kadına bıçaklı saldırı! Şüpheli yakalandı

Bolu Belediyesi, Yılbaşı Sokağı için Sokak Sanatçılarını Arıyor

Bolu Ticaret Lisesi Öğrencileri Belediye'de Mesleki Deneyim Kazandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Macaristan’la ticaret hedefimizi 10 milyar dolara çıkarıyoruz

Kocaeli'den kadına şiddete karşı turuncu mesaj

14. Atatürk'ü Anma Briç Turnuvası Kartal'da Gerçekleşti

Kartal'da Engelsiz GastroFest Düzenlendi

  • Pazartesi 7.9 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 9.2 ° / 3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 10 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8