BELEDİYE365 2.06.2025 05:25:28 0
Başkan Büyükkılıç Duyurdu: “Gittiğin Kadar Öde” Uygulaması Başlıyor

Başkan Büyükkılıç Duyurdu: “Gittiğin Kadar Öde” Uygulaması Başlıyor

Ücretlendirmeyi mesafeye göre yapan, yüzde 15’e varan iade imkânı sunan ‘Gittiğin Kadar Öde’ Uygulaması aktif hale geliyor.


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Gittiğin Kadar Öde” uygulamasının 2 Haziran Pazartesi günü raylı sistemde devreye alınacağını duyurdu. Uygulamanın hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Büyükkılıç, “Bu sistemle birlikte tam kart kullanıcıları, kullandıkları mesafeye göre ücret ödeyecek. Kısa mesafeli yolculuklarda yüzde 15’e varan ücret iadesi sağlanacak” dedi.

Her geçen gün gelişen ve büyüyen Kayseri’nin toplu ulaşım hizmetlerini Ulaşım A.Ş.’nin tam donanımlı altyapısı ve uzman kadrosuyla vatandaşlara sunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, raylı sistem ulaşımında yeni bir dönemi başlatıyor.

”Ücretlendirme Mesafeye Göre Yapılacak”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, daha önce müjdesini verdiği “Gittiğin Kadar Öde” uygulamasının 2 Haziran Pazartesi günü raylı sistemde devreye alınacağını duyurarak, “Gelişen ve büyüyen Kayseri’mizde Ulaşım A.Ş.’miz eliyle yürüttüğümüz toplu taşıma hizmetlerimizin kalitesini daha da attırmaya yönelik gayretlerimiz kapsamında raylı sistemde yeni bir dönemi başlatıyoruz. Mesafe bazlı ücretlendirme yapacak “Gittiğin Kadar Öde” uygulamamızı 2 Haziran Pazartesi günü devreye alıyoruz” diye konuştu.

”Yüzde 15’e Varan Ücret İadesi Sağlanacak”

Vatandaş odaklı çözümleri bir bir hayata geçirmeye devam ettiklerine vurgu yapan Başkan Büyükkılıç, “Raylı sistemde artık ‘Gittiğin Kadar Öde’ dönemi başladı. Bu sistemle birlikte tam kart kullanıcıları, kullandıkları mesafeye göre ücret ödeyecek. Kısa mesafeli yolculuklarda yüzde 15’e varan ücret iadesi sağlanacak” dedi.

Tüm İstasyonlarda Sistem Aktif Hale Getirildi

Büyükkılıç, bu uygulamayla birlikte Kayseri’nin, akıllı şehircilik alanında önemli bir adım daha attığını kaydederek, “Yeni modelin, Kayseri’de toplu taşıma kullanan hemşehrilerimizin beklentilerini karşılayacağını, şehirdeki ulaşım kültürüne katkı sağlayacak bir dönüşüm başlatacağını öngörüyoruz” ifadelerini kullandı.

İadeler Anında Karta Yansıtılıyor

Uygulama kapsamında, yolculuğun ardından istasyon çıkışlarındaki iade cihazlarına ulaşım kartını okutan yolcuların kartlarına, mesafeye göre belirlenen iade tutarı anlık olarak aktarılıyor olacak.

Tam Kart Kullanıcıları da Avantajlı Tarifeden Yararlanıyor

Kayseri’de hali hazırda öğrenci ve öğretmen indirimi ile abonman kartlar gibi avantajlı ulaşım tarifeleri uygulanıyor. Yeni sistemle birlikte, tam kart kullanıcıları da bu avantajlı tarifelerden faydalanma imkânı elde ediyor.

Kayseri Ulaşım A.Ş. tarafından yürütülen çalışmalarla, raylı sistemde yer alan 75 istasyonun tamamında altyapı çalışmaları tamamlanarak sistem devreye alındı. Uygulama, Kayseri’nin Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) altyapısıyla entegre bir şekilde çalışıyor.

Detaylar Web Sitesinde

“Gittiğin Kadar Öde” sistemi kapsamında istasyon değişim sayıları, iade oranları ve uygulama kuralları hakkında detaylı bilgiye www.kayseriulasim.com web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com


Nilüfer Gençlik Korosu başkentten ödülle döndü
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bayram yoğunluğu
Bursa Devlet Tiyatrosu'nun kursiyerleri sahnede mezun oldu
BAŞKAN YILMAZ, PERSONEL BAYRAMLAŞTI
Başkan Zeyrek’ten Küçük Ali’ye Bayram Sürprizi
Kadifekale Şehitliği’nde Saygı ve Vefa Mesaisi
Deprem riski yurtdışı konut taleplerini artırdı
Nevşehir Osmanlı Caddesi Trafiğe Açıldı
İnşaat Yasaklarına İlişkin Bilgilendirme
Kayseri Talas Belediyesi'nden kurban pazarına ziyaret
Bayramda Çiçekler Büyükşehir’den
İlk Kadın OSB için adımlar atıldı
ESMEK’te sanat ve emekle dolu sezon muhteşem kapanışla tamamlandı
Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: "Siber Suçlarla Mücadele Kapsamında 93 Şüpheli Yakalandı"
Lösemili çocukların bayram sevinci
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ULU ÇINARLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Büyükşehir sosyal tesisleri bayram süresince vatandaşın hizmetinde
Nilüfer Gençlik Korosu başkentten ödülle döndü
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bayram yoğunluğu

Bursa Devlet Tiyatrosu'nun kursiyerleri sahnede mezun oldu

BAŞKAN YILMAZ, PERSONEL BAYRAMLAŞTI

Başkan Zeyrek’ten Küçük Ali’ye Bayram Sürprizi

Kadifekale Şehitliği’nde Saygı ve Vefa Mesaisi

  • Cumartesi 29.5 ° / 14 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 30.4 ° / 13.7 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2