Balıkesir’de gençler denizle buluşuyor
Balıkesir’de gençler denizle buluşuyor
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, denize kıyısı olmayan ilçelerdeki gençleri denizle buluşturmaya devam ediyor. Sındırgı’nın ardından Dursunbeyli gençler de Gömeç Dalış Köyü’nde düzenlenen etkinlikle denizin ve yazın tadını çıkardı.
BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çocukların ve gençlerin sosyal hayata daha fazla katılabilmesi, fırsat eşitliğinden yararlanabilmesi amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Geniş coğrafyası ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Balıkesir’de gençlerin kentin doğal ve kültürel güzelliklerini keşfetmesine olanak sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, denize kıyısı olmayan ilçelerdeki gençleri denizle buluşturuyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da devam ettirdiği proje kapsamında Sındırgı’nın ardından Dursunbeyli gençler de Gömeç Dalış Köyü’nde unutulmaz bir tatil deneyimi yaşadı.
Uzman eğitmenler ve cankurtaran eşliğinde denizin tadını çıkaran gençler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetiyle keyifli zaman geçirdiler.
Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı
Kayseri Büyükşehir yeni üniversitelilerle buluştu
Erciyes'te plaj voleybolu turnuvası
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı'ndan 5 bin öğrenciye kırtasiye desteği
Bursalı kadın hentbolculardan bir galibiyet daha
Yeniden Refahlı Suat Kılıç’tan Bakan Gürlek’e destek: Nihayet bir ‘DUR’ diyen çıktı!
- Pazartesi 23.8 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 24.3 ° / 14.9 ° Güneşli
- Çarşamba 26 ° / 14.6 ° Güneşli


