Artvin'de şehit mezarlarına bakım
Artvin'de şehit mezarlarına bakım
Artvin Valiliği himayesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi ekipleri, doğa koşulları nedeniyle hasar gören 9 şehit mezarının bakım ve onarımını yaptı. Çalışmalar kapsamında Türk bayrakları da yenilendi.
Bayram SARAYOĞLU / ARTVİN (İGFA) - Artvin'de şehit mezarlarının bakım ve onarımı yapıldı.
Artvin Valiliği'nin himayesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce doğa koşulları nedeniyle zaman içinde hasar oluşan şehit mezarlarının tespiti amacıyla çalışma gerçekleştirildi.
Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin yıpranan ve hasar gören kabirlerine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, İl Özel İdaresi ekiplerince 9 şehidimizin mezarı onarıldı ve bakımı yapıldı. Çalışmalar neticesinde şehitlerimizin bizlere emaneti olan al bayrağımız da yenilenerek göndere çekildi.
Şehrin hafızası 'Gaziantep Ansiklopedisi'nde toplandı
Bursaspor’dan Matlı Grup ile göğüs sponsorluğu anlaşması
LÖSEV’in 'İyilik Tırı' Marmaralı ailelerle buluştu
Bursa Gemlik’te sahipsiz hayvanlara modern yaşam alanı
Muğla’nın geleceği için akademik iş birliği
Türkiye ve İspanya Anayasa Mahkemeleri arasında iş birliği anlaşması imzalandı
- Salı 31.6 ° / 16.9 ° false
- Çarşamba 31.1 ° / 15.6 ° Güneşli
- Perşembe 28.7 ° / 14.4 ° Güneşli


