Artvin Hopa’da Köylere Hizmet Götürme Birliği toplandı
Artvin Hopa’da Köylere Hizmet Götürme Birliği toplandı
Artvin Hopa'da Kaymakam Abdullah Arslantürk başkanlığında yapılan Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin olağan genel kurulunda, 2025 yılı hesapları ibraz edilirken, yeni üyeler seçildi ve köylerin sorunları ile çözüm önerileri görüşüldü.
Bayram SARAYOĞLU / ARTVİN (İGFA) - Artvin'de Hopa Kaymakamı Abdullah Arslantürk başkanlığında Hopa Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi 2026 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.
İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Makar, İl Genel Meclisi Üyeleri Galip Atay, Kemal Makar, Birlik Müdürü Zeki Aksu ve ilçe köy muhtarlarının da hazır bulunduğu toplantıda, 2025 yılı kesin hesapları ibraz edildi.
Birlik Meclis Üyeleri ve Bütçe Komisyonu üyelerinin de seçildiği toplantıda ayrıca köylerin sorunları ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
13 ilde dev dolandırıcılık! 1 milyar liralık varlığıa el konuldu
Almanya’da araç yayalara daldı! 2 ölü, çok sayıda yaralı var
Kabine sonrası kritik açıklamalar... İhracatta rekor, Avrupa yol ayrımında, bayram tatili 9 gün oldu
Şanlıurfa'da iki ilçede eğitime 4 gün ara
AK Parti’de değişim rüzgarı! Faruk Acar farkı
QR kodlar kolaylaştırıyor ancak siber risklere dikkat!
- Pazartesi 13.1 ° / 5.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 15.4 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 18.3 ° / 4.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


