Altınordu'da Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürünler Ele Geçirildi
CİMER ihbarı üzerine harekete geçen Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri, bir markette sağlıksız koşullarda saklanan ve son kullanma tarihi geçmiş yüzlerce gıda ürününe el koydu.
Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, CİMER üzerinden gelen bir ihbarı değerlendirerek Şirinevler Mahallesi'ndeki bir markette denetim gerçekleştirdi.
İhbar Üzerine Harekete Geçildi
Şirinevler Mahallesi'nde bir markette son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satıldığına dair CİMER'e yapılan şikayet, zabıta ekiplerini harekete geçirdi. İhbarı dikkate alan ekipler, söz konusu işletmede ayrıntılı bir denetim başlattı.
Sağlıksız Koşullar Tespit Edildi
Yapılan incelemelerde, gıda ürünlerinin teknik ve hijyen kurallarına uygun olmayan bir depo ortamında muhafaza edildiği belirlendi. Ayrıca satış reyonlarında, son tüketim tarihi geçmiş, ambalaj bütünlüğü bozulmuş çok sayıda ürün tespit edildi.
Yasal Süreç Başlatıldı
Halk sağlığını tehdit eden bu durum üzerine zabıta ekipleri tutanak tuttu ve gerekli yasal işlemlerin başlatılması için Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'ne bilgi verdi.
4 Araç Dolusu Ürüne El Konuldu
Tarım İl Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, insan sağlığını riske atabilecek nitelikteki 4 araç dolusu gıda ürününe el konuldu. Söz konusu ürünler, imha edilmek üzere muhafaza altına alındı.
Ordu,Altınordu Belediyesi
belediye365.com
Eskişehir'de Kütüphaneler Haftası Çocukların Katılımıyla Kutlandı
Kayseri Kocasinan'dan gençlere kitap tahlil etkinliği
ABB'den Bağdat Caddesi'ne trafik düzenlemesi
Diyarbakır'da Yurttaş Buluşması: Eşbaşkan Bucak Talepleri Dinledi
Otizm Farkındalık Günü'nde Resim ve El Sanatları Sergisi Açıldı
Kayseri Melikgazi Belediyesi personeline kurumsal aidiyet eğitimi
- Cumartesi 17.2 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 16.3 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 17.6 ° / 4.6 ° Güneşli


