ADALET BAKANLIĞI İŞYURTLARI FUARI EDİRNE'DE AÇILIYOR
ADALET BAKANLIĞI İŞYURTLARI FUARI EDİRNE'DE AÇILIYOR
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un katılacağı törenle Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı yarın Edirne'de açılacak.
Selimiye Meydanı'nda yapılacak fuarda, hükümlü ve tutukluların el emeği ürünleri beğeniye sunulacak. Ceza İnfaz Kurumlarındaki İşyurtları atölye ile tesislerinde yerli ve milli imkanlarla üretilen gıda, tekstil, mobilya, el sanatları ve hediyelik eşya gibi birçok ürünün yer alacağı fuar, bu yıl Türkiye genelinde açılan dördüncü fuar olacak.
54 Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğünün katılımıyla hazırlanan fuarda, ayakkabıdan deri çantaya, takıdan gıda ürünlerine, tekstilden yöresel el sanatlarına kadar geniş bir ürün yelpazesi 99 stantta yerini alacak.
Fuarlar, hükümlü ve tutukluların mesleki eğitimlerini desteklemek, üretimlerini ekonomiye kazandırmak amacıyla düzenleniyor.
İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı, 7 Ekim’e kadar açık olacak.
Ankara,Adalet Bakanlığı
belediye365.com
Konya Yöresel Yemek Yarışması Tamamlandı
Konya Büyükşehir Belediyesi, Polis Haftası'nda Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
Konya LİMA'da 5. Geleneksel Münazara Yarışması Başladı
Gölbaşı-Yakubiye Turizm Platosu Projesinde Kamulaştırma Süreci Yüzde 86 Tamamlandı
Şanlıurfa Büyükşehir Personeline Kapsayıcı Söylem Eğitimi
Hamamözü Heyeti, TBMM'de Amasya Milletvekilleri ile Görüştü
- Cumartesi 12.5 ° / 2.7 ° false
- Pazar 13.6 ° / 4.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


