Yalova Belediye Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, elde ettiği sportif başarılarla dikkat çekiyor. Takım antrenörü Kadri Kocacenk, kulübün çalışmaları ve ulaştığı sonuçlar hakkında bilgi verdi.
Kadri Kocacenk, Yalova Belediye Spor Kulübü bünyesinde yaklaşık 60 masa tenisi sporcusu ile haftanın altı günü düzenli antrenman yapıldığını belirtti. Kocacenk, "Hedefimiz milli takıma sporcular yetiştirmek ve yurt dışında hem ülkemizi hem de ilimizi en iyi şekilde temsil etmektir" dedi.
Antrenör Kocacenk, bu zamana kadar milli takımlara 30'a yakın sporcu kazandırdıklarını ifade etti. En büyük hedeflerinin ise altyapıdan yetişen sporcularla olimpiyatlara katılmak olduğunu vurguladı. Kocacenk, antrenör Bayram Ali Yıldız ile uyum içinde çalıştıklarını ve bu çalışmaların karşılığını başarı ve madalyalarla aldıklarını söyledi.
Kocacenk, 26-29 Mart 2026 tarihlerinde Amasya'da düzenlenen Küçükler Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası'nda önemli başarılar elde edildiğini açıkladı. Sporcu Berk Turan, turnuvada Türkiye şampiyonu oldu. Duru Yavaşcaoğlu, Sedef Yıldırım ve Doğa Kocacenk'ten oluşan takım ise Türkiye üçüncülüğü kazandı. Kocacenk, bu derecelerin Yalova adına gurur verici olduğunu belirterek sporcuları kutladı ve destek olan herkese teşekkür etti.