Menü Vilayet Haber | Bursa Haberleri
Tarih: 03.04.2026 09:12
Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mahmut Arıkan ve beraberindeki heyet, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Heyet, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun tarafından karşılandı.

Kent Sorunları ve Hizmetler Masaya Yatırıldı

Gerçekleştirilen ziyarette Diyarbakır'ın güncel sorunları ve kentte yürütülen hizmetler üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Eşbaşkanlardan Teşekkür

Eşbaşkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Arıkan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaretteki İsimler

Ziyarette Eşbaşkanlara; DBB Meclisi Eşsözcüleri Demet Ceylan ve Ayhan Karatekin, DBB Genel Sekreteri Serdar Bakıroğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Zerin Türk eşlik etti.

 


Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —