Menü Vilayet Haber | Bursa Haberleri
Tarih: 05.04.2026 14:03
Denizli'de Beton Döken Mikser Firmasına 192 Bin TL'ye Yakın Ceza

Denizli'de Beton Döken Mikser Firmasına 192 Bin TL'ye Yakın Ceza

Facebook Twitter Linked-in

Denizli'de Beton Döken Mikser Firmasına 192 Bin TL'ye Yakın Ceza

Denizli Büyükşehir Belediyesi, çevre kirliliğine yol açan olaylara karşı sıfır tolerans politikasını sürdürüyor. Zabıta ekipleri, kurallara uymayan işletmelere yönelik denetimlerini ve yaptırımlarını aralıksız devam ettiriyor.
04.04.2026

Yolda Bir Kilometrelik Beton İzi

Denizli'de, 3 Nisan akşamı saat 21.00 sıralarında Ali Marım Bulvarı'nda seyir halinde olan bir beton mikserinin, yaklaşık bir kilometrelik güzergâh boyunca yola beton dökerek kirliliğe neden olduğu tespit edildi.

Hızlı Müdahale ve Cezai İşlem

İhbar üzerine harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Yapılan tespitlerin ardından çevreyi kirleten firmaya 191 bin 867 Türk Lirası idari para cezası kesildi.

"Hiçbir Duruma Müsamaha Gösterilmeyecek"

Belediye yetkilileri, kamu düzeni ve çevre temizliğini tehdit eden hiçbir duruma göz yumulmayacağını vurguladı. Vatandaşlardan gelen ihbarların titizlikle değerlendirildiği belirtilirken, benzer olayların önüne geçmek için denetimlerin artarak süreceği ifade edildi.

.

Denizli,Denizli Belediyesi

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —