Menü Vilayet Haber | Bursa Haberleri
Tarih: 03.04.2026 03:01
Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Regaip Kandili'nde Hastaları Ziyaret Etti

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Regaip Kandili'nde Hastaları Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, Regaip Kandili münasebetiyle Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Hastalarla Yakından İlgilendi Ziyaret sırasında Başkan Aynacı, hastalarla yakından ilgilenerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastaların moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla küçük hediyeler takdim eden Aynacı, bu mübarek gecenin tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diledi.

"Onları Yalnız Bırakmamak İstedik" Başkan Aynacı yaptığı açıklamada, "Regaip Kandili, rahmet ve bereket kapılarının aralandığı özel bir gece. Bu anlamlı günde hastalarımızı yalnız bırakmamak, onların dualarında yer almak istedik. Rabbim hepsine acil şifalar nasip etsin" ifadelerini kullandı.


Afyonkarahisar,Bolvadin Belediyesi

Afyonkarahisar,Bolvadin Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —