Menü Vilayet Haber | Bursa Haberleri
Tarih: 02.04.2026 13:11
4. Çorlu Tiyatro Festivali Sanatseverlerin Alkışlarıyla Sona Erdi

4. Çorlu Tiyatro Festivali Sanatseverlerin Alkışlarıyla Sona Erdi

Facebook Twitter Linked-in

Çorlu Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 4. Çorlu Tiyatro Festivali, Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde sahnelenen "Kaçamak ya da Kaçamamak" adlı oyunla sona erdi. Günler süren festival, şehri bir sanat merkezine dönüştürdü.

Kapanış Oyunu Tam Not Aldı

Festivalin kapanış oyunu olan "Kaçamak ya da Kaçamamak", izleyicilerden büyük beğeni topladı. Kahkahaların ve duygusal anların bir arada yaşandığı gecede, Memduh Şevket Esendal Sahnesi sanatın birleştirici gücüne tanıklık etti. Oyunun ardından sahneye çıkan ekip, Çorlulu sanatseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Başkan Sarıkurt'tan Teşekkür ve Değerlendirme

Festivalin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, festival boyunca salonları dolduran vatandaşlara ve emeği geçen tüm sanatçılara teşekkür etti. Sarıkurt, "Çorlu, sanatla nefes alan, kültürel değerlerine sahip çıkan bir kent olduğunu bu festivalle bir kez daha kanıtladı. 4. Tiyatro Festivalimiz bir son değil, yeni sanat projelerimizin müjdecisidir." ifadelerini kullandı.

Renkli ve Hareketli Bir Hafta

Hafta boyunca farklı temalarda birçok oyuna ev sahipliği yapan festival; atölye çalışmaları, sanatçı buluşmaları ve sahne performanslarıyla ilçenin sosyal yaşamına renk kattı. Çorlu Belediyesinin kültürel vizyonu kapsamında düzenlenen organizasyon, katılımcı sayısıyla bu yıl da rekor kırdı.


Tekirdağ,Çorlu Belediyesi

Tekirdağ,Çorlu Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —